Ako zmenšiť hluk prichádzajúci od susedov?

ahoj, byvame v 1+1 podkrovnom byte maleho domu. vadi mi hlavne to, ze ked otvorim okno, v nasom pripade stresne, je vsetko pocut k susedom ako aj spat. to by sa este dalo zvladnut ale co so susedmi? mame spolocnu jednu stenu,ako zmensit hluk prichadzajuci od susedov,?mame dve male deti (4r a 9m.), vadi mi ze sa vzdy v noci smeju hadaju ci 'ine veci', existuje nejake vychytavka? nejaky molitan sadrokarton cokolevk co by zmensilo hluk?
Odpovědět
Profilova fotka
@majka1niky mám pocit, že se toto řeší tzv. předstěnou (před stěnou se vytvoří konstrukce z klasických profilů na sádroš a ten prostor mezi stěnou a konstrukcí se vyplní nějakou akustickou izolací např. vatou - nakonec se to celé zakryje sádrokartonem). Určitě Vám s tím poradí každý sádrokartonář ;-)
Odpovědět
My jsme si udělali sami to co píše catt, ale zabralo to asi 13 cm a trvalo to, špinavá práce.. manžel je ajťák, ale zvládnul to sám.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, vata v sádrokartonu funguje celkem dobře. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
ja bych vám doporučil odhlučnení bytu, připadně alespoň společných stěn! dá se to zvládnout i svépomoci, no když si na to netroufáte, radím vám obrátit se na profesionály. my řešili něco podobné, přes firmu Potichu, která má profil i tady na střeše, tak si to když tak koukněte: http://www.modrastrecha.cz/catalog/ve... hodně štěstí! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych potřebovala odhlučnit od sousedů celou zahradu :(
Odpovědět
@pajaha nieco mi vrav, nasi maju party snad kazdy vikend, co piatk a sobota, to party, este si na terasu zavesia radio, a bubny a hudba hraje do 4, mna uz to tak se*e
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?