Bílá indukční deska - je údržba snesitelná?

Ahoj, chtěla bych doo kuchyně bílou varnou desku, protože budeme mít světlý "mramorový" povrch. Nejsem pedant, nepotřebuju ji zcela bílou. Jen jestli neuděláme totální chybu. Připadá mi, že i špinavá a se škrábanci bude pořád mín upoutávat na světlé "kamenné" desce, než černá. Díky moc za zkušenosti. PS. Světlý granitový dřez nechceme, do toho nepůjdeme, to prý je hodně velký průšvih, ale černou také nechceme z již zmíněných důvodů (nemám ten kontrast ráda) , takže tam dáme nerez. Ale s tou varnou deskou nevím. Bílá nebo béžová by byla super!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Je skvělá. V denním provozu téměř 5 let, pořád je bílá, bez škrábanců a jako bonus na ni není vidět prach.😁
Odpovědět
Za mě taky super, máme ji cca. 4 roky a je supr! Řekla bych, že bílá indukce je i praktičtější než černá, protože na bílé nejdou vidět žádné otisky, nic...My máme indukci bílou - lehce došeda, z Ikei a jsme s ní spokojení moc. Takže za mě určitě ano 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Máme bílou a údržba je snadná stejně jako u černé. Samozřejmě po použití vypadá děsně, ale nastříkám na ni nějaký ten kuchyňský čistič a setřu a leskne se jak blázen. V případě odolných připečenin řeším cifem - škrábance mi nedělá. S tím prachem souhlasím taky. Dřez jsem nechtěla ani bílý ani černý, dala jsem stříbrnošedý a ten je taky praktický. Tak ať dobře vybereš!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?