Bungalov 1471 od Euroline. Někdo kdo bydlí nebo staví?

Ahoj, zdravím všechny. Najde se tu někdo, kdo staví Bungalov 1471 nebo už někdo v takovémto domečku spokojeně bydlí? :-) Jaké máte zkušeností ?
Odpovědět
1
2
7
Bungalov 1471 - už se staví :-)
Odpovědět
Dobrý den, taky se chystáme stavět Bungalov 1471 - zatím vyřizujeme podklady pro ÚS. Vy jste na tom o mnoho lépe :-D Už se nemohu dočkat,až kopneme do země.
Odpovědět
@katkablu Dobrý den, no dům roste jak po dešti. Tak držím palce ať vše dobře dopadne, úřady je to nejhorší. Pak už jsou samé hezké záležitostí. :-) Pak sem dejte fotečky....
Odpovědět
Profilova fotka
Každý nás s úřady strašil a u nás byli úřady naprosto v pohodě! Klidně bych si to dala znovu :D To větší starosti jsou s hypotékou! :(
Odpovědět
@anetal7 No my jsme to měli přesně naopak. To kolečko na úřadech bych už nechtěla zažit :-) i když dneska vidím výsledek tak to za to stálo.
Odpovědět
Ze dneška...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
máte heluz a porfix(ytong)???
Odpovědět
@anetal7 obvodové zdí jsou z Phorothermu a příčky Ytong...
Odpovědět
Já už chci taky ]-( Snad se brzo dočkáme toho povolení
Odpovědět
@viktorie15 a nebojíte se že kombinace těch materiálů by mohla dělat problémy?
Odpovědět
@angie.shy Ne, nebojíme.. :-)
Odpovědět
Dobrý den Viktorie, Zaujala mě Vaše rychlost stavění Bungalovu 1471, chtěli bychom s manželkou také tento dům stavět v Hodoníně, ale chtěli by jsme rychlou a slušnou firmu pro hrubou stavbu, zbytek dodělám svépomocí. Vy stavíte sami nebo s firmou? Máte dům na klíč nebo jen hrubou stavbu? Stavíte někde okolo Hodonína? Děkuji za odpovědi Novotný.
Odpovědět
Článek se načítá
@stavari Dobrý den, stavíme s firmou, je to dům na klíc. Ráda je doporučím, jsme s nimi velíce spokojení. Je to firma Prestige House CZ s.r.o., http://www.stavby-domy.cz/cz/kontakty... Nevím jestli staví také v Hodoníně, ale klidně jim zavolejte a zeptejte se. My stavíme v okolí Mělníka, za pár týdnu už mámě hotový dům k nastěhování :-) Přeji hodně úspěchu!
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, také jsme začali stavět tento bungalov, máme desku a v týdnu začínáme zdit :-) vidím, že to jde pěkně rychle, taky uz se nemůžeme dočkat... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@viktorie15 ahoj, tak jak pokracujete, uz mate hotovo? Je to krasa, taky ted planujeme 1471. :) Máte zajimave resene to rohove okno v obyvaku, takove upravy jsou mozne domluvit s euroline pred nakupem projektu nebo vam to delal nekdo dodatecne? Dekuju ;)
Odpovědět
@viktorie15 Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte povoleno snížení stropu v obyvaku již od euroline nebo jste ho snížili bez jejich povolení. Taky uvažujeme o snížení a ohlášení stavby snad vydají příští týden. Tak jestli se mám v tom stourat nebo bohužel mít vysoký trop,když jsem jsem si nevzpoměla dřív. Předem ti děkuji za odpověď.
Odpovědět
To meesha83: při koupi PD zažádáte Euroline o změny (jen souhlas).
Odpovědět
@katkablu Ahoj, strom máme podle původního planu, 2,60 m.. Nic jsme na tom neměnili.
Odpovědět
@meesha83 Děkuji, krásný domeček. Už bydlíme a jsme velice spokojení. To okno v obýváku bylo upraveno naší stavební firmou. Udělali jsme ještě par dalších změn, okna příčky a td. Tak přeji hodně úspěchu..:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Wow, moc pěkné, už se těšíme na náš.
Odpovědět
@viktorie15 nádhera !! Už se taky těším. Ještě se zeptám,ty změny stav.firmou jste už do projektu nezaznamenávali a pak při kolaudaci zapíšete jenom ty provedené změny? Mě jde o to jestli to takto projde,my totiž máme na st.úřadě děsného idio... ? My jsme si projektantem nechali zmenšit fr.okno na klasické v technické místnosti a pokoji vedle,potom jsme zmenšili WC a zvětšili spíž.. Jinak jsme to ponechali. To okno v koupelně je super. My snad během 14dní podepíšem smlouvu se stavitelem a pak podle počasí začneme. A poslední otázka :-D Za jak dlouho jste postavili? Už nebudu otravovat a děkuji ;-)
Odpovědět
@katkablu Ahoj, změny se musí uvádět, dokládalo se to až pří kolaudaci a stačilo to. Nám to všechno udělala stavební firma. Stavba trvala tří měsíce, ani o den víc. Bylo to perfektně načasované, kuchyň jsem objednávala pomalu ihned po prvním kopnutí.. pač jim to s tou kuchyňskou linkou trvalo déle než naše stavba domu. :-))) Tak držím palce, ať se vše podaří jak má. :-)
Odpovědět
Děkuji ti,zeptam se firmy co nám bude stavět.
Odpovědět
Chtěl jsem se zeptat proč jste volili rovný strop v obýváku a kuchyni, jaký byl důvod? Jsou jiné důvody než finanční?
Odpovědět
@raduzza A jaký by jste si představoval jiný strop? :-)
Odpovědět
V projektu podle řezu to vypadá, že v obýváku není strop rovný nebo se pletu?
Odpovědět
Tady je sken:
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsme také chtěli klasický rovný strop, ale pak jsme viděli fotky,jak vypadá obyvak podle projektu,je to krásně vzdušné, prostorné, nádhera.. Hned jsme změnili názor :-) a finančně myslíme,že to vyjde ještě o něco levněji než rovná varianta, protože při té se musí použít víc lanek, na kterých je zavěšený sadrokarton v té rovné variantě. No uvidíme :-)
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?