Byty od Canaby, máte zkušenost s bydlením?

Ahoj vsichni, premyslime o novem bydleni (Nupaky) od Canaby, moc se nam libi byty v Nupakach kt. se budou stavet... Mate nekdo skusenost s bydlenim v byte od firmy Canaba? Byly jsme se tam i podivat, moc se nam to libi, jen se trocha bojim po tom co vsechno jsem nasla na internetu negativniho o Canabe a problemech pri stavbe domku. Je to tak i u bytu? Moc dekuji za kazdou zkusenost, pozitivni ci negativni. :-)
Odpovědět
@karida Provozuješ i jiné adrenalinové sporty než je stavba domu s Canabou? Nic e zlém, jen doporučuji se rozhodnou víc mozkem než srdcm i když chápu, že se ti v Nupakach a okolí líbí.
Odpovědět
:) mas zkusenost? Zrejme dost negativni... chapu ze vse ma sve pro a proti, no i presto... zajimam se o byt, ne dum. Mas zkusenost s bytem? Prislo mi, ze jsou docela obydlene a obyvatele vypadali dost spokojene... na problemy s plisni jsme byli upozorneni (ty mame i ted v byte, protoze spatne vetrame...)
Odpovědět
Soused v Canabě bydlí a je spokojený, takže asi je to kus od kusu.
Odpovědět
Profilova fotka
@karida http://fonfus.blog.cz/0602/chcete-byd...
Odpovědět
@bbn diky za link, precetla jsem to, no uvitam i mozna neco aktualne, prip. jak to vypada po case bydleni v canaba bytech... prece je to jen 3 - 5 let zpatky..
Odpovědět
Profilova fotka
@karida tak já bych moc nedoufala, že to bude lepší, prostě tyhle developerské rychlokvašky jsou nekvalitní pořád, bohužel.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Na ty byty jsem taky koukala , lakaji cenou ale to je tak vse, zajimalo by me kterej vul vymyslel ty dispozice, abych se z loznice tahla na zachod pres cely byt mi prijde dost na nic. 8-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Ahoj my v bytě od Canaby bydlíme od loňského června a co můžu ze zkušenosti říct? kdybychom neměli neohleduplné sousedy nad sebou jsme nad míru spokojeni. ale stavbou se napřičí šíří zvuky... asi je to problém všech novostaveb a lidi si dost dávají plovoučky a je to někdy o nervy. a je jedno v jakém patře bydlíte, my jsme v přízemí a slyšíme ty nad sebou, ty nad námi slyší jak nás tak i ty nad nimi a ty v posledním patře zase slyší ty pod sebou, takže si člověk nevybere. Předseda družstva to nazval "tady žijeme všichni se všema"... Jinak byty jsou opravdu moc pěkný... ale chce to mít štěstí na sousedy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím, ráda bych obnovila toto téma a chtěla bych poprosit majitele bytů od Canaby, aby se podělili o své zkušenosti. Byty od Canaby nás dost zaujaly, ale na internetu nacházím dost negativních zkušeností, především tedy s plísněmi. Zajímá mě také, jestli se i přes správné větrání plísně i tak dělají. Předem děkuji za zkušenosti ;-)
Odpovědět
Opravdu se nikdo nepodělí o své zkušenosti ? Ať kladné či záporné... ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?