Hledám stěhováky Praha

Ahoj, potřebuji přestěhovat pár věcí z bytu do bytu. Nebude to nábytek, ale bude toho docela dost. Hledám stěhováky, poptávám, nechci obří auto, stačí nějaká dodávka a jeden člověk či dva na pomoc. Můžete mi prosím někoho doporučit? Kdo byl třeba fajn, dodržel cenu, byl milý, netřískal atd?
Odpovědět
@wel zkus http://www.stehovaci-sluzba.cz/ ;-)
Odpovědět
Díky, zkusím.
Odpovědět
Nebo Tavočer.
Odpovědět
Děkuji. A máte nějaké osobní zkušenosti?
Odpovědět
Zatím u nich kupuju krabice a další potřeby. V tuhle chvíli nemají moc termín ke stěhování kvůli období dovolených. Poté budeme stěhovat byt cca 50 km. Ceny prý vycházejí dle jejich kalkulačky. Takže můžu přispět, až přestěhujeme, což bude doufám do měsíce.
Odpovědět
Za mě http://www.stehovani-po-praze.cz/ my jsme byli naprosto spokojení :)
Odpovědět
Stěhovala jsem s Tavočerem a dalo se to. Objednala jsem si dva pracanty, přijeli tři. Prý si ten jeden jakože přivydělává. Cena se mi nezměnila, takže mi to nevadilo (ten třetí byl evidentně bez vědomí dispečera/vedoucího). Při přejezdu na novou adresu měli zajížďku, což stěhováci velmi negativně komentovali, ale prý jim to dali z dispa a holt to jinak nešlo. Bohužel adresa byla těžko dostupná a tak jsme strávili na silnici o hodinu déle, než by bez zajížďky bylo (a to jsme jezdili po Praze). Na druhou stranu tři kluci byli rychlejší při práci samotné. Když to vezmu kolem a kolem, tak jsem s prací stěhováků spokojená, byli rychlí a efektivní. Při práci žádné prostoje a to běhali po schodech bez výtahu.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdykoliv jsme se stěhovali,či někdo z naší rodiny,vždy jen s Tavočerem a max.spokojenost...
Odpovědět
Moc díky všem za informace!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
To jsem taky využila možnost nemuset shánět fólie a obaly. Bylo to aspoň trochu ulehčení.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Moje dobrá kamarádka se stěhovala po Praze se stěhování Čtvrtečka http://ctvrtecka.cz/. A spokojenost. Vzala si od ních i krabice, takže žádné starosti s tím do čeho věci dát a byla přestěhovaná rychle a bez problémů.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 letech
Zdravím, také bych se s vámi chtěla poradit. Mám v plánu stěhovat se s touto stěhovací firmou: https://stehovanikoruna.cz/ ale nevím, jestli je to opravdu ta nejlepší volba. Co si o tom myslíte? Poradili by jste mi případně i jinou, s kterou máte ještě pozitivní zkušenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?