Jakou máte zkušenost s hlukem v nových bytech? Konkrétně od Skansky- projekt U Cukrovaru

Profilova fotka
Je to alespon trochu lepsi nez v panelaku?
Odpovědět
Když jsem bydlela v novostavbe tak bylo slyšet vše od sousedů jen v koupelně jinak ne.Osobně nemám ráda novostavby tak to je na jediná zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsme se nastěhovali a.zda se to od sousedů dobře odhlučněno. Slyšela jsem jen jejich tv přes digestoř ale ještě nemáme kuchyně tak to asi pak nebude a když vrtají jinak nic. Spis když otevřu okno tak slyším z okna jak se baví nád námi jinak ne.
Odpovědět
Je slyšet je v koupelně, ale mají to dobře udělané - přes zeď jsou většinou třeba šatna/koupelna, takže to neruší moc a ve zbylých místnostech naprostá pohoda. Sousedi mají i psa, relativně uštěkaného - v podstatě o něm nevíme, běžný hluk z televize, počítačů apod. vůbec neslyšíme. I přes noc není problém si pustit hlasitěji televizi, slyšet to není i když všichni kolem spí. S paneláky nesrovnatelně lepší.
Odpovědět
Tak já bydlím v novostavbě už tři roky a neštěstí. I sousedi si stěžují. Je slyšet dupot dětí, pokud je někdo hlučnější je to slyšet. Kupovat dnes byt, tak ho nechám ihned odhlučnit. Sousedi u nás to již udělali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?