Jaký typ dřezové baterie? Se sprchou nebo ohebnou hadicí?

Dobrý den, prosím poraďte, rozhoduji se nad těmito dvěma typy baterií, buď klasická se sprchou foto v. 1 nebo jen s ohebnou hadicí - foto v. 2, jaká je podle vás lepší? Viz fotky. Mockrát děkuji.
Odpovědět
Zbožňuji svou baterii se sprchou. Ideální pro dvojdřezy a hlubší dřezy. Fajn, když napouštíte do hrnce vodu, že nic není postříkané. Volila bych rozhodně sprchu.
Odpovědět
Rozhodně s vytahovací sprchou, mám opravdu velký dřez a je to super. Měla jsem i v bytě u menšího a byla jsem také spokojená, takže jsem neváhala 😉
Odpovědět
@norikakaa moc děkuji za názor! 🙂
Odpovědět
@jaksestavisen Děkuji převelice za názor 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Mám s ohebnou hadicí ale bez fixace jako je na obrázku - hadice drží v libovolné poloze sama. RAV se u nás osvědčil. Podle mě je lepší, jak se sprchou, kterou jsme měli v předchozím bydlení.
Odpovědět
@radim2015 Radime poraďte, jak moc je hadice ohebná? Pokud si dám vedle dřezu dětskou vaničku, myslíte, že to dosáhne? Z toho mám právě obavy a volila bych z toho důvodu raději tu sprchovou....
Odpovědět
Profilova fotka
@pj_bydlime Ohebná sice je, mám ji v kuchyni a technické. V kuchyni je velký dřez a mimo nedosáhne. V technické je baterie na kraji a tak by to šlo, ale nikdy mě to nenapadlo. Pokud je potřeba plnit vaničku, tak to děláme v koupelně ze sprchy.
Odpovědět
@radim2015 Děkuji!
Odpovědět
Mám vytahovací a neměnila bych 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?