Levnější umyvadlo z hobby marketu

Zdravím, vybíráme hranaté umyvadlo do koupelny v max. šířce 65cm, paradoxně se mi nejvíc líbí umyvadla kolem 2.000,- z hobby marketů, oproti umyvadlu za 7.000,- a více v něm neshledávám velký rozdíl. Máte zkušenosti s takto levným umyvadlem? Doporučujete/nedoporučujete? Případně doporučte firmu, odkud umyvadlo máte. Děkuji moc !
Odpovědět
@pj_bydlime já jsem takto koupila úplně nejlevnější nerezový dřez. Potřebovala jsem ho do provizorní kuchyně a nakonec se provizorium protáhlo na cca 7let a dřez je v pohodě, takže bych se toho nebála... Jinak umyvadlo máme Kolo a to teda nedoporučuji! Jednak bílá není bílá, už druhý den po umytí tak nějak zmatní a vypadá omšele a je nám záhadou, ale objevila se v něm prasklinka, která je ale ve vnitř pod glazurou (na omak nejde poznat 😕 )
Odpovědět
Profilova fotka
@pj_bydlime máme skleněné umyvadlo z hobby marketu i se skleněnou deskou, na které je položené. Instalovali jsme ho v roce 2007 a dodnes žádný problém není. Mám ho v albu. Hobby marketové umyvadlo za 2000 není levné, levná umyvadla jsou pod 1000 Kč. Cca za 2000 Kč pořídíte v Polsku luxusní umyvadlo a když budete dobře vybírat, tak do 50 EUR máte v Německu třeba umyvadlo z přírodního kamene. Nenechte se okrást proto, že někdo má koupelnové studio
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?