Pomůžete prosím s výběrem bytu?

Profilova fotka
tak jsem se po půl roce čekání dočkali prodeje další etapy nových bytů, tyto jsou tak nejlepší co jsme vybrali a máme momentálně v rezervaci, co myslíte? je některý z těch bytů obyvatelný?
Odpovědět
@levata nemáš tam světové strany, nebo kam míří který pohled...ale kuchyňka s obývákem je hrozně maličká....snad u toho prvního bytu věřím, že se tam dá kuchyňský kout s obývákem nějak poskládat, u těch dalších už nee
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt všechny byty jsou na západ, cena podobná, M2 podobné, největší je 512
Odpovědět
Profilova fotka
Kolik vás bude? Nedovedu si představit, jak dostanete obýval a kuchyň do tak malé místnosti. Kdybych musela, beru prostřední, ten malý pokojik u obýváku zmenšim a udělám v něm kuchyň. Ten druhý pokojik se tím trochu zvětší
Odpovědět
ahoj, líbí se mi 1. a 3., ty mají pěkné uspořádání. Nejlepší mi přijde 3. - Vstup do bytu není úplně úzký, Je tam komora- skvělá věc, máme komoru ještě menší a máme v ní pračku, nad ní bojler, koš na špinavé prádlo, vysavač, koště, kýbl, atd - prostě technická místnost, hlavně pračka a prádlo nezaclání v koupelně a je tam díky tomu dost místa. Obývák s kuchyní 22 m2 není mega , ale my máme obývák 15 a do L k tomu linku do U a nemám pocit že je to stísněné. Doporučovala bych vám u toho bytu 3 pokud to jde, zbourat to vyzdění v rohu, a udělat kuchyňský ostrůvek, aby se ti zvětšila pracovní plocha - na zmenšení místnosti to nebude mít skoro žádný dopad, ale komfort v kuchyni bude mnohonásobný. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Napadlo mě to stejné jako @slabici, takže bud 1. nebo 2. se změnou My jsme měli OP s kuchyní 25m2 a to bylo fajn, ale bylo to taktak.
Odpovědět
Profilova fotka
bezezměn asi 1. a s tím že by se jeden pokoj zrušil a zvětšil by se obývák tak druhý
Odpovědět
Mne se líbí ten s komorou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ten druhej
Odpovědět
Profilova fotka
@slabici no zatím jsme 4:-)
Odpovědět
Profilova fotka
klientské změny bohužel nejsou možné:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pokoj 9 m2 je hrozne malý. ..Máme tak velkou pracovnu a na pokojík je to fakt pidi snad je lepší už jeden větší než dva pidi 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@levata Pokud nejdou provést dispoziční změny, tak bych brala byt s největší plochou pro obývák s kuchyní.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nejvíc se mi líbí 603
Odpovědět
@levata Já bych se asi rozhodla podle pohlaví dětí - pokud máte kluka a holku, volila bych raději dva menší DP než jeden větší. I když je nešikovné chodit do DP přes obývák. :-( Pokud budou děti v jednom pokoji tak za mě 603.
Odpovědět
Tak jsem na to koukal a je jasné, že se 70m2 to bude muset být nějaký kompromis. Osobně se mi zdají pokojíčky 9m2 a obývák s kuchyní necelých 20 fakt málo. Tím pádem bych 603 vyřadil, i když mě osobně se dispozičně líbí nejvíc. Ale je tam málo místa. 512. Přemýšlím, kam bych tam dal dětský pokoj. Nejspíš do toho pokoje 14m2, ale pak mi připadá zbytečně velká ložnice 15m2, navíc se tam dají postele, jak je naznačeno a podle mě zbyde hodně nevyužitého místa. A není tam komora. Takže zbývá 505. Ložnici bych dal do 12m2 pokoje se vstupem na terasu a dětský pokoj do 15m Ke každé stěně jednu postel a pod okno dlouhý stůl, na protilehlou stěnu s dveřmi vestavěné skříně (pokud se vejde, takhle se to špatně odhaduje).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?