Projekt - V Zahrádkách Skanska, hledám sousedy

Ahoj všem, je tu někdo, kdo si koupil byt v projektu V Zahrádkách od Skansky? Protože se budeme do Prahy stěhovat zdaleka, hledám sousedy k seznámení a probrání postupu výstavby, stěhování atd. Díky za všechny reakce.
Odpovědět
Ahoj, ja som kupil byt v Zahradkach ... zatial viem, ze kolaudace prebehla a cakam na inspekcni prohlidku. Peter
Odpovědět
Ahoj, super, ze se někdo ozval, uz jsem se bála, že tam budeme bydlet sami:-) My jdeme na inspekční prohlídku v pondělí 22.8. Akorát vše vázne na papírování, kupní smlouvy prý nebudou před 15tym zářím:-(
Odpovědět
Skanska nás trochu vodí s těmi papíry za nos. Myslím, že ve skutečnosti čekáme všichni na rekolaudaci některých ateliérů na byty. Už 1. 8. se mi podřekli, že prohlášení na celou budovu dají na katastr "cca v říjnu" (do té doby bude budova vedena jako rozestavěná), takže se bojím, že si na nastěhování ještě počkáme.
Odpovědět
Nám taky přijde, ze s termínem Skanska mlží a na rovinu neřekne, na čem to vázne. Jen chabé výmluvy. My teda měli za to, že kdyz už to má číslo popisné, tak je to řádně zkolaudovane. Ale možné je vše. Se stěhováním pořád doufáme v druhou polovinu října, jinak už fakt nemáme kde bydlet...
Odpovědět
Ahoj, vytvořila jsem na fb skupinu V zahrádkách Skanska :-) prosím přidejte se:-)) ať se můžeme seznámit
Odpovědět
@alex_007 Zdravím, vytvořila jsem na fb skupinu V zahrádkách Skanska, prosím přidejte ať se můžeme seznámit. Anna :-)
Odpovědět
@marekzprahy Zdravím, vytvořila jsem na fb skupinu V zahrádkách Skanska, prosím přidejte ať se můžeme seznámit. Anna :-)
Odpovědět
@pheo Zdravím, vytvořila jsem na fb skupinu V zahrádkách Skanska, prosím přidejte ať se můžeme seznámit. Anna :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?