Umyvadlo v šířce 50 nebo 60 cm?

Zdravím, neřekla bych, že výběr umyvadla bude takový složák 🙂 Trošku bojuju s mužem, on by rád umyvadlo 60cm, ale do naší koupelny 4,5 metru čtverečních se mi zdá obrovské, rozměrově bych si představovala 50x40cm, jemu se zdá stále malé. Jaký rozměr umyvadla máte? Děkuji moc.
Odpovědět
50 jedině v případě, že 60 opravdu nevejde. Jinak není o čem. Asi by to chtělo zakótovaný půdorys.
Odpovědět
50 je prostě naprosté minimum. Skutečně bych dala 60,pokud se tedy vejde. Budete mít tedy i více místa v šuplíkách pod umyvadlem(pokud budete pořizovat skříňku). My máme umyvadlo 100 a v koupelně pro hosty 60 a umývátko na toaletě 40.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme v koupelně 4m2 umyvadlo 80.
Odpovědět
Posílám pro představu, vlevo od umyvadla bude právě skleněná zástěna a čím víc umyvadlo bude u ní, tím častěji ho budu muset leštit. Zároveň jsem chtěla oddělit i vizuálně pračku od umyvadla.
Odpovědět
Profilova fotka
@pj_bydlime Ahojky, uplně si nemyslím, že by užší umyvadlo pomohlo tomu, aby stěna nebyla zacákaná. Dala bych určitě taky širší, ber v úvahu, že u něj můžete stát dva zaráz. Sklo na sprchu bych zvolila s nějakou úpravou, at na tom není vidět každá kapka.
Odpovědět
Taky jsem pro 50. Čím menší umyvadlo, tím více se cáká vedle. A taky záleží jak hluboké je. Dokonce u našeho hranatého umyvadla je ten neduh, že ta rovná plocha, na které vlastně "stojí" baterie není vůbec sklopená (nemá ani nepatrný vyvýšený okraj) a když se trochu více nacáká na něj voda tak stéká i do stran místo jen do umyvadla. Pro inspiraci, zkuste i google a zadat: umyvadlo nad pračkou. Některé obrázky byly pěkné i z Pinterestu. PS Ano, to sklo bude zacákáné pořád, ať dáte jakékoliv umyvadlo. Čiré bude sice více vidět, ale zase lépe čistit, takovéto bublinkované něco skryje, ale ten nerovný povrch se špatně čistí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?