Zbourání a přebudování příčky - cenový odhad

Dobry den, chtela bych poprosit o radu/velmi priblizny cenovy odhad. Planujeme koupi bytu v ramci developerskeho projektu v Brne. Chteli bychom upravit dispozici a zvetsit detsky pokoj na ukor loznice (nejedna se o nosnou zed). Pricky jiz bohuzel stoji, takze by se musela jedna stena zborit, odvezt material a znova postavit. Pricka ma delku 3,8m. Zaroven by se musel posunout i otvor pro dvere loznice, tj. Je treba vybourat a dostavet cast dalsi steny, loznicove (dvere jsou v rohu). Pricku bychom chteli posunout asi o 30-50cm. Z technickeho a statickeho hlediska to udajne neni problem. Co me zajima je, jaka by asi mohla byt cena za tyto prace, bude-li je provadet firma, ktera dany bytovy dum stavi - nechteji mi udelat cenovy odhad dopredu, dokud nezaplatime rezervacni poplatek. Jde mi pouze o velmi hruby odhad, tj. jestli to muze stat 5 000, 50 000 nebo treba i 100 000. Nemam absolutne zadnou predstavu. Dekuji
Odpovědět
@sunart myslím, že 50 000 by mělo bohatě stačit, ale obávám se, že přes tu firmu to pod 100 000 nebude... :D
Odpovědět
@plaintruth No, toho se prave obavame.
Odpovědět
Profilova fotka
@sunart zkus poptat nějakého zedníka... nebo sádrokartonáře, pokud by příčka stačila ze sádroše... hlavně bacha na podlahu, nemusí být stejná výška a může nastat problém v napojení... nebo tam ještě není krytina ? Pokud ti nechtějí udělat odhad tak na ně kašli a najdi si někoho jiného. Zbourání a odvoz suti bych si zajistil sám, na tom nic není, na postavení příčky někoho najdeš, pro mě je i 50tis hodně, víc jak 20is bych nedal... pokud nebude pozlacená.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dcera si teď nechávala stavět příčku že sádrokartonu. Tzn konstrukci a sádrokarton z obou stran. Délka asi 3m a stálo jí to 15tis. Nic se ale nebouralo.
Odpovědět
@sunart obavam se, ze si developer nikoho ciziho na stavbu nepusti....
Odpovědět
Developer tam urcite nikoho nepusti, maximalne nas si jit prohlidnout prostor a i to nerad. Ani se mu nedivim.. V "byte" zatim neni nic krom pricek (cely dum se teprve stavi),podlahy,omitky.. Nic. My bychom si to udelali i sami (resp domlivoli si na to nekoho, ale byt bude dokoncen "na klic", tj vcetne podlah, vymalovani.. A do toho uz urcite nebudeme stourat.
Odpovědět
Dekuju vsem za rady/tipy/nazory. Nakonec mi developer castecne odhad udelal (asi se me chtel zbavit :-D). Zbourani a postaveni nove zdi/pricky mi nacenil na 15 000. Sice mi nestanovil, kolik by to stalo komplet (predpokladam, ze do toho nezapocital posunuti dveri ve druhe pricce). Kazdopadne aspon vim, ze vic jak 2 15 000 by to nemelo byt urcite :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?