Bílé bombato a obklad - kde sehnat?

Profilova fotka
Ahoj. Netušila jsem, jaký to bude problém. Rozhodli jsme se pro bílou koupelnu zakončenou nahoře bombatem, ale nemůžu nic sehnat, aby to bylo z jedné série. Chci čistě hladké, lesklé.....Neviděli jste prosím někde - v obchodě, na inernetu, v koupelnových studiích? Obklad max. 20x30.Včera jsme byli v Baumaxu - měli bílé obklady, ale bombato od jiné firmy a byl tam barevný rozdíl. Proto hledám alespoň od stejné firmy.Díky moc. Něco takového, akorát obklad nejlépe čtverec....
Odpovědět
Profilova fotka
@xxtonicekxx ahoj, plánuju koupelnu ve stejném duchu, objevila jsi nakonec něco? Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anastazieb Ahoj. Nakonec jsem to riskla a objednala bílé lesklé od Rako a bílá bombáta tato: http://www.kamody.cz/sapho-neri-moldu... . Koupelnu ještě nemáme, takže nemohu říct, jak to bude nakonec barevně vypadat. Zkusila jsem si je v obchodě přiložit k sobě a bombáto vypadalo o něco bělejší, tak uvidíme. Až bude koupelna hotová, můžu Ti pak napsat.
Odpovědět
Profilova fotka
@xxtonicekxx tak to je legrace, mám vybranou tu samou bolduru ;-) . Obklad mám takový reliéfní 10x20 (takové to "psaníčko") - nakonec jsem ho vzala v Marketisu, ani nevím jaká je to značka, mám dva vzorky, jednu bílou a jednu takovou teplou bílou a půjdu to vyzkoušet do obchodu k té bolduře. Víc by se mi sice líbila ta teplá bílá, ale tuším, že ta boldura bude spíš bílá. Snad to k sobě půjde ;-) A za jak dlouho budete mít hotovo?
Odpovědět
Profilova fotka
@anastazieb No, kdy to budeme mít hotové - to je otázka :) Chtěli bychom se stěhovat v létě, tak snad do července to bude hotové. Jj, to bombáto je docela zářivě bílé, to asi k té bílé teplé nepůjde, ale zkus to určitě k sobě přiložit, někdy i jinak neslučitelné jde k sobě pěkně. Mě hlavně na tomto bombátu zaujala cena ;) , protože více jak dvojnásobek se nám dávat nechtělo, cena jak za celý obklad....A vůbec najít bílé bombáto bylo neuvěřitelně těžký. Prý to dělají jen Italové a Španělé, protože tam na ně mají odbyt, u nás to nefrčí...
Odpovědět
Profilova fotka
@xxtonicekxx jo jo, taky to nechápu ;-) . Přitom když jsem si začala všímat, tak takovou koupelnu mají ve skoro každém straším americkém filmu nebo seriálu (např. Carrie v Sexu ve městě ;-) ). Ještě jsem pak nějaké takové bombato viděla v Siku - ale byl to panýlek nějaké značky, takže to taky určitě levné nebylo ;-) . U nás se má začít s rekonstrukcí koupelny asi za 3 týdny, tak už se těším jako malé dítě, i když to bude náročné - budem muset na tu dobu pryč z bytu. Ale konečně budeme mít krásnou koupelnu, máme teď starou, modrou, čtyřicetiletou, všechno je ošklivé, plesnivé... Takže se nemůžu dočkat a jsem zvědavá, jestli všechno dopadne podle mých představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, v Siku měli a stejné i v Baumaxu, ale stálo asi 170,- a k tomu bílý obklad asi za 600,- - tak to nejsem blázen, že jo. Tak to budete mít hotovo daleko dřív než my, tak se pak pochlub, jak to vyšlo :) Já už se toho našeho bydlení nemůžu dočkat.
Odpovědět
Profilova fotka
@anastazieb
Odpovědět
Holky, tak řešíme úplně stejný problém. Já chci bílé 20x20cm. Ale sehnat k tomu bombato :-( ach jo!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Holky také řeším stejný problém, akorát bych chtěla obklady došeda...Všude samá moderna:( Pošlete fotky, co máte. Potřebuji inspiraci...už začínám být zoufalá. Všude na mě v obchodech zírají, jak na blázna, když jim povím svou představu...
Odpovědět
Profilova fotka
Přijďte se podívat k nám do kamenné vzorkovny na Praze 10, Moskevská 24 Za Vinci projekt Jana
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, potýkám se teď ze stejným problémem. Nemohu sehnat, co hledám. Můžete mi, prosím, zaslat fotku koupelny? Odkaz na bombato už také bohužel není funkční, zřejmě už není v nabídce. Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?