Máte zkušenost s obkladem Defile?

Zdravím všechny. Máte zkušenosti s obkladem Defile? My přemýšlíme, že si ji dáme do koupelny. Kombinace tmavě hnědá a béžová. Jak je to s údržbou? Jsou na ni vidět kapky po zaschnutí nebo ne? Ve sprchovém koutě máme namyšleno, že by byla tmavě hnědá na zemi. (tak jak po celé koupelně). Případně jaké by jste jiné doporučili v téže cenové relaci a v barvách.
Odpovědět
@radek84 Mame, tmave hnedou a bilou. Vypada to hezky. Je na ni videt vsechno. Ma vrtoubky, tak si dobre rozmyslete kterym smerem budete vytirat. Vodni kamen nevim, Mame ji chvili a vodu celkem v pohode. Kamaradka ma v zadveri tu svetlejsi hnedou a moc chvali, ze na ni neni nic videt...ale me se nelibi.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame Madera Samba a Iroko ze Sika (v podstate stejny odstin, jiny rozmer), a super, na te neni videt nic, mame hodne tvrdou vodu, dobre se udrzuje, zkusim prilozit fotku aspon wc. Na podlahu bych nedavala jen tmavou, to je za trest, na te je vse videt. V koupelne mame svetlou a dva pruhy tmave a staci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak na Defile me odradily prave ty vroubky, kvuli zanaseni a cisteni...
Odpovědět
Máme defilé již druhým rokem a úplně v pohodě. Dlažbu máme taky tmavou a není nic vidět a vytírá se taky dobře. Přítelkyně má tmavé vlasy takže z toho důvodu jsme zvolili tmavou podlahu. Chvilku teda trvalo než se prvně umyla, chtělo to vzít víckrát, ale to bude podobné asi u všech...
Odpovědět
Děkuji za info. Vidím, že 100 lidí, 100 chutí a poznatků. Pokud má někdo foto, tak uvítám. V tuhle chvíli přemýšlíme, že do sprchového koutu půjde na zem světlá a jinak po koupelně tmavě hnědá.
Odpovědět
@bamak dobrý poznatek na ty vroubky a směr vytírání. Alespoň pro mě jako chlapa :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?