Dlažba a obklady v dekoru dřeva

Chtěla bych na chodbu, záchod a koupelnu sladěnou dlažbu a obklady. Dlažba mě nadchla v dekoru dřeva. Obklady být takové nemusí, ale prostě nějaké, co by ladily :-) Nejlépe aspoň 2 tóny. Skříňky v koupelně budeme mít vyzděné, jen dokoupíme dvířka. A právě u skříněk přemýšlím o mozaice (ale nejsem si jistá). Též z chodby budou dveře na terasu (časem) - takže u dlažby by bylo hezké, kdyby šla i ven, jednolitě s chodbou. Prosím o vaše zkušenosti a nápady - kde koupit (a jakou) dlažbu v dekoru dřeva, co má k sobě sladěné i obklady? A jak jinak, cenově se potřebujeme vejít co nejníže =-) =-) =-) Všem moc děkuji, čerpát zde mnoho nápadů! :-)
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobry den, my mame v kupelniach dlazbu v dekore dreva Supregress Southgold a kombinovali sme to v jednej s bielo zeleným obkladom od Marazzi. Názov presne neviem. Tá biela má vodorovné plastické pásiky a zelená neplastické zelené trojuholníčky rôznych farieb. V druhej kúpeľni máme obklad Opoczno black and white ( cena u Opoczna veľmi priaznivá a kvalita tiež, podľa predajcov zhruba na úrovni RAKO, možno trochu lepšia, dizajnovo na 100%). S oboma zatiaľ maximálna spokojnosť. A s dlažbou tiež, nie je na nej vidno žiadny bordel. Ale neviem, či je aj na vonkajšie použitie a cena je trochu vyššia, ale pri dlažbách s dekorom dreva sa asi oplatí investovať, tie lacnejšie nie sú moc pekné. My sme kupovali v predajni Alcaplastu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@beskydskapyrana díky, prozkoumám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme dlažbu Oak Brown z Hornbachu,metr za 299,-, ale už s nimi skončili..Nicméně jsem se koukala a mají další v nabídce, trošku jiné ale za stejné peníze, taky hezké. Kombinovali jsme to s bílo-šedými obklady které jsou polomatné myslím 360,-za m z Koupelny Jas myslím Galaxy grey :-)
Odpovědět
@barter Díky :-) Cenově je to hezké, mrkneme.
Odpovědět
@hankan2 Ahoj, já tu už jednou přispívala do nějaké diskuze ohledně dlažby v dekoru dřeva, no já chtěla co nejvíc sladit dlažbu, která bude ve vstupní hale, kuchyni spojené s obývákem a koupelnách (zde je i dlažba s dekorem dřeva na některých stěnách) s laminátovou podlahou a podařilo se dokonale. Máme dlažbu od Paradyz - Thorno beige a lamino od Egger - Dub amiens (ta teda ještě není položená). Ale musím říct, že je to na chlup stejný a obe fakt krásný. Ta dlažba, ač jsme to objednávali podle jedné jediné kachličky, je fakt nádherná, identická se dřevem, matný povrch, no my jsme nadšení. Nakombinovali jsme to do koupelen s matným, krémovým obkladem, a vypadá to super. A cenově je též velice příznivá, gresová, kachličkář nám na ní dělal i jolly hrany a nadával, že je strašně tvrdá, ale výsledek je že wau :) Takže za mě Paradyz Thorno, mají 3 různý odstíny. A k ní i nějaký mozaiky.
Odpovědět
Zrovna dnes jsem viděla v OBI moc pěknou dlažbu v dekoru dřeva, stála 319 Kč/m, měli, tuším, dva odstíny a pak ještě jednu, která stála cca 350-360 Kč/m (ale ta mě tolik nezaujala). Obklady se ladí dobře, když je to jakoby "dřevo" :)
Odpovědět
@lenulice Ty jo - to zní přesně tak, jak to chceme i my. Fotečky nemáte? :-) Koupelnu chci také do krémova, asi dva odstíny... Mozaiku taky chci, budu mít vyzděné skříňky (po zkušenosti s dětmi a jejich potopami, zničenými skříňkami apod.), tak třeba na ty hrany... Moc děkuji za typ, bude se hodit. PS: dnes jsme našli zájemce na byt, zaplatí dost - budou i rozumné korunky na rekonstrukci :-D
Odpovědět
@maroussia zajedu se hned zítra podívat :-)
Odpovědět
@hankan2 jasne, tu jsou 😀
Odpovědět
@lenulice Díky moc. Je to krásný. Jen hloupý dotaz - na stěně jsou také ty dlaždice co na zemi? Nebo je to varianta obkladačky :-) Děkujiiiiiiiiiiii.
Odpovědět
Článek se načítá
@hankan2 to je přesně ta dlažba, co na zemi, jen je to focený při blbým světle, ve skutečnosti to není tak do žluta :)
Odpovědět
@lenulice Je to moc hezké, i pěkně sladěno s těmi opravdu obkladačkami.
Odpovědět
Profilova fotka
Také mame dekor dřeva a to v celém domě. Fotky mám v albu a sem vkládám alespoň koupelnu a WC 😉
Odpovědět
@wasilly to je moc krásné!
Odpovědět
Profilova fotka
Moc se mi to také líbí :-) . Vybírám obklady a dlažbu už několik měsíců a tohle mě fakt zaujalo, jen nevím, jak vyrovnat výšku obkladu vs. dlažba? Myslím si, že obklady jsou o něco tenčí než dlažba nebo se pletu?
Odpovědět
Ahojky, vypadato ze budete mit podobnou koupelnu jak my. Taky milujeme prirodni odstiny, drevo a mozaiku. Vse jsme koupili u Ptacka. Dlazba Marrazzi, obklad Naxos a mozaika jejich. Nejlevnejsi to ale nebylo... :-| Ale myslim ze v hobby marketech se da sehnat neco podobneho za dobry peniz... Posilam fotky pro "moznou" inspiraci ;-)
Odpovědět
@peggy28 Máte to moc krásné. Umyvadla chci též dvě a též podobný styl :-) Mohu se zeptat, co máte jako desku pod umyvadly? Nebo je to mozaika? Děkuji x-)
Odpovědět
Dekuji. Ano je to mozaika stejna jako kolem vany. Vypada to jako oblazky. Mozaika Butterfly. Skrinka pod umyvadly je vyzdena.
Odpovědět
Jo a pod umyvadly jeste budou dvirka drevena :-) . Uz se vyrabi... Jen prostredni otvor zustane otevreny...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@wasilly Ahojky. prosím tu skříňku pod umyvadlo máte na zakázku nebo je běžně k sehnaní? Je krásná. děkuji moc. B.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenulice Máte moc pěkný obklad vany. Mohu se zeptat jaká je to značka??? Také paradyž??? Moc pěkně zkombinované, obklady jsou bílé??
Odpovědět
@janakralka Ahoj, na vane je mozaika z Hornbachu, je takova kremova, stejne jako ten obklad, ktery tez mame z Hornbachu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenulice moc díky, vypadá to luxusně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@babuan zdravím, skříňka je z kuchyně Ikea ;)
Odpovědět
@lenulice Dobrý den, prosím, kde jste kupovali ten oblad do koupelny Paradyz, popř. kde jste se na něj dívali? Je krásný, nejbližší prodejní místo se mi ukazuje v Polsku. Mohla byste mi poslat fotky i s podlahou Egger, jak to ve skutečnosti vypadá? Také bych chtěla sladit celý dům, konkrétně, dřevo, bílý lesk a antracit. Moc děkuji.
Odpovědět
Ještě nemáme položeno, ale máme vybráno Paradyz, u nás zastoupení koupelny JaS. Dlažba je Pago natural, obklady modul/purio.
Odpovědět
@slawina Dobry vecer, kupovali jsme ho pres www.lacneobklady.eu, nazivo jsme ho videli v Malackach v takovych mensich obchodech (ziju na Slovensku), zkuste poradne pokukat ve Vasem okoli. Merkury Market tuto znacku tez prodava, ake ci ho ma na prodejne, to netusim, nesnasim tento obchod... Pridavam i foto laminatu vedle dlazby. Domecek mame podobne ladeny - hodne bile, ale matne, plus seda, cerna, zjemnene doplnkama, resp. hlavne kvetinkama 😀
Odpovědět
@specnaz84 máte tento obklad zrealizovaný? taky ho zvažuji.. nemáte fotky? :) prosíím :) a jak se ta černá udržuje? peklo co? :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?