E-shop Levneobklady.eu - máte zkušenosti?

Profilova fotka
Zdravím ;-) , vybrali jsme si obklady a dlažbu na levneobklady.eu (námi vybranou sérii mají bezkonkurenčně nejlevnější). Máte s nimi někdo zkušenosti? Díky ;-) .
Odpovědět
Ahoj - my jsme od nich kupovali - je to asi 2 roky zpátky, když jsme zařizovali. Kupovali jsme komplet obklady a dlažbu do koupelny + obklad za kuchyňskou linku a byli jsme spokojení. Mají platbu na dobírku, takže jsme se nebáli, že bychom o peníze přišli. Ale vše proběhlo dobře, ceny perfektní, obklady dovezli, vyložili a nad 15tis se neplatí ani doprava, což jsme my měli. Jaké obklady máte vybrané??
Odpovědět
Profilova fotka
Kupovali jsme zde obklady a dlažby téměž do celého baráku (Paradyz). Rako jsme museli koupit jinde. Bez problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
této firmy bych se nebála.. také budeme od nich nakupovat. jsu kousek od nás a víme o nich.. mají obchod v Prardubicích..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já tedy nevím, kde je chyba, ale už téměř měsíc, s několika urgencemi mezitím, čekám na vyhotovení grafického návrhu a stále nic nepřichází. A komunikace mi přijde jak s Tatary, nebo absolventy zvláštní školy. Takže se asi na celý tenhle obchod vykašlu a raději si jinde připlatím. Já tedy doporučit nemůžu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?