Hrubá dlažba a koupelna - zkušenosti

Potřebuji radu zkušenějších - mám do koupelny vybranou dlažbu, která vypadá jako kámen. Její povrch je nepravidelný a hrubý (ne jako kamínky, ale je hrubá, ruka po ní lehce neklouže). Přijde mi, že není na povrchu glazovaná. Nevím jak to popsat :) . No a teď přemýšlím, jestli to do koupelny není blbost - nebudou se na tom třeba dělat fleky, když se po tom nakrémovaná projdu? Jak je to s údržbou? Jako plus si myslím že bude neklouzavost... Máte tedy někdo zkušenosti?
Odpovědět
Struktura je nějaká taková podobná...
Odpovědět
Bude se to spatne myt... To je asi vsechno.
Odpovědět
@foxm s tím počítám :) Ale právě si neumím představit ty krémy nebo vodu, co to bude dělat po delším čase třeba..
Odpovědět
@dannu tak teď už je to stejně v podstatě jedno :)
Odpovědět
Mám světlou se strukturou a opravdu lituju. Špatně se to vytírá, drhne to...
Odpovědět
přesně tak - hodně se to zanáší a celkově je údržba náročnější.
Odpovědět
No popravdě předpokládám, že v koupelně to s tím zanášením nebude tak hrozné... S tím těžším vytíráním počítám a nepřišlo mi to tak hrozné - ale uvidím, jak budu mluvit časem :) . Spíš mě zajímá, jestli to nebude dělat neplechu ve sprše, že by se tam třeba usadil kámen a nešlo to dolů, nebo jak jsem už říkala ty mastné krémy a olejíčky.. Ale moc děkuji, uvidím, zda to nakonec risknu :)
Odpovědět
@dannu tak ten sutrak se tam usazovat urcite bude, zalezi jakou mate kvalitu vody...
Odpovědět
@foxm My máme vodu hodně tvrdou, sprchový kout mame stejnou dlažbu jako v celé koupelně. Bydlíme rok a kámen se nedělá, nikde se nic neusazuje. Přesto tu dlažbu nemám ráda a už bych si ji nedala, i když je krásná.
Odpovědět
když budete mít tvrdou vodu, tak je to takové nepratické bude se vám tam usazovat vodní kánem, ale jinak je to docela hezky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?