Hydroizolace podlahy v koupelně. Jaký máte názor?

Ahoj, stavíme dřevostavbu a chci se poradit ohledně hydroizolace do koupelny pod obklady a dlažbu. Nevím, zda dát i na celou podlahu. Máme podlahové topení, tak aby jsme si to nezaizolovali a nezabránili vstupu tepla. Jaký na to máte názor? Lepší nedávat vzhledem k topení? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme hydroizolaci všude kolem vody, takže sprcha a kousek okolo, vana a nad ní, umyvadla a okolo. máme podlahové topení a máme izolaci i na celé podlaze
Odpovědět
@vitkovi sic mame zdeny, ale taky aj po cely podlaze..hydroizolace vzestupu tepla nevadi;)
Odpovědět
Určitě to dát po celé podlaze. Hydroizolace nebrání prostupu tepla ale prostupu vlhkosti do podlahy a stěn...
Odpovědět
Děkuju vám :) ještě se zeptám, je nutný ten izolační pás do rohů? Raději asi ano že?
Odpovědět
Mám primárně (vícekrát natřeno) ve sprcháči, pak i u vany a kolem pračky. Co mi zbylo (a vyšlo to na celou podlahu), tak jsem využil taky (co s tím, stejně se to dá jen obtížně využít dál... Máme anhydrit a izolační pásy v rozích taky...
Odpovědět
Profilova fotka
@vitkovi pásy v rozích máme
Odpovědět
Profilova fotka
@vitkovi ano hydroizolacni pas je nutny. V cele koupelne podlaha, vsechny steny do vysky 15-20cm, za sprchou a vanou aspon do 2 metru a na sirku aspon 20cm od sprchy. Udelat opravdu peclive, zejmena pokud uvazujete walk in sprchovy kout bez vanicky, zapracovat paskama nejen rohy ale i veskere hrany a prechody (niku ve sprse a u vany apod) Pokud chcete mit stoprocentni jistotu je dobre pouzit izolacni pasy v cele plose - napr Schlüter KERDI nebo podobne.
Odpovědět
@jumpmans @blahova_andrea @pavlik74 Děkuju. Pásy teda rozhodně dáme. A dali byste je i třeba na samostatné WC, k umyvadlu, ke dřezu???
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?