Jak vyčistit porézní dlažbu od lepidla a spárovací hmoty?

Profilova fotka
Zedníci nám po sobě něchali opatlané dlaždice od lepidla na dlažbu a spárovací hmoty, na klasických hladkých dlaždicích to šlo dolu hezky ale na podlaze máme takové hrubé dlaždice s jemným vzorkem (pórama) a z těch to nejde vůbec dolu :-( , zkoušela jsem rejžákem, špachtlí, tekutym pískem a nic moc nepomohlo, Nemáte někdo prosím nějaký typ jak je vyčistit?
Odpovědět
co zkusit neco takovyho.... http://pemi.cz/cs/detail-zbozi/vysled...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to odstaňovačem dostanene dobře dolů, vůbec bych se toho nebála, také to řeším, ale mám větší problém. Mám zadělanou hodně drahou mazaiku, na kterou nemohu použít žádnou chemii a kartáčkem to nemohu dostat dolů :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@misadan děkuji za typ, myslíte že by se to dalo sehnat v klasické drogérii? @veef A opatrně špachtlí? já tak sundava silnější vrstvy.
Odpovědět
@esleranda asi záleží, jak je vybavená...tohle je pro mě taky pobyč drogerka :) akorát tam je i papírnictví, něco k malování a základní opravy, hračly...chodim tam ráda :))) a případně pohledat na netu....
Odpovědět
Profilova fotka
běžná drogérie tímto cementovým čističem nedisponuje, ale zakoupíte v hobby marketech a stavebninách. Doporučuji vyzkoušet na méně viditelném místě a začít s menší koncentrací - dlažbu můžete i zničit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?