Kde koupím výhodně obklady do koupelny?

Prosím o nějaké tipy na nákup obkladaček do koupelny.
Odpovědět
Super servis, ochota i sleva byla :-) obchod MK, tuším webovky mk-rako cz Pak má zkušenost ještě s Marketisem, kde byl ochotný personál a dobrý ceny.
Odpovědět
Super ceny,jednání a rychlý dovoz... http://www.abecedaobkladu.cz/eshop/ra...
Odpovědět
Profilova fotka
záleží na tom, co považuješ za výhodně a jak jsi náročná... SIKO má teď do poloviny srpna 15% slevy a ceny i bez slev přijatelné...
Odpovědět
Ahoj. Odkud jsi? ráda poradím.
Odpovědět
Ahojky, nedoporučuji Siko-ceny v pohodě, ale ochota žádná:-(
Odpovědět
Vím, že spousta lidí mě teď asi odsoudí, ale my jsme koupili obklady v obi-krémové s tmavě hnědou barvou (lesklé)-vyšlo nás to nějakých 250kč za m2 a kdo k nám chodí, tak každému se to líbí a nikdo by netipl, že jsou za takový pakatel..a kvalitně nejsou taky špatné-čekali jsme že budou praskat při řezání ale bylo to ok..původně jsme chtěli nějaké kvalitní z raka, ale ty ceny jsou docela jinde..záleží na každém..
Odpovědět
My jsme brali celou koupelnu + záchod ze sika. Teda nejprve jsem si vybrala obklady a pak jsem zjistila, že jsou v akci třetí přání zdarma. Takže jsem se toho chopila a vybrala kompletní koupelnu v této akci, tudíž jsme dostali cca 30 % slevy. Bez slevy by nás to vyšlo na 90 tis, takhle jsme to měli za 63 tis. Do koupelny nám chybí akorát otopný žebřík a koš na prádlo, jinak komplet, wc komplet + ještě dlažba do chodby. Takže i na obkladech a dlažbě jsme ušetřili 30 %.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Siko - s třetím přáním zdarma jsem se dostali na 30% slevu, brali jsem tam 3x komplet pro koupelnu a WC (já, ségra, mamča, vše jsem zařizovala já) a vždy vše perfektní. Na neochotu personálu si nemůžu stěžovat, ale je to o lidech, takže všude to stejné jistě nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
my mame z nejlevnejsi-obkladyteckacz a spokojenost maji polaky, ale nas obkladac s nima pracuje radeji nez s ceskym rakem, ktere nepovazuje za dost kvalitni mame od nich velkoformatovou dlazbu do obyvaku a obklady do horsi koupelny a jsme moc spokojeny
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?