Koupelna - obklady vs. bez obkladů

Hezký den, dokončujeme naše představy interiéru domu a narazili jsme na otázku, zda obklady v koupelně. Mně osobně se to moc nelíbí, partnerovi je to jedno, takže mě teď spíš zajímá, jestli to někdo řešil podobně? Obklady bychom chtěli pouze na nezbytně nutných místech, rozhodně ne na všech obvodových stěnách jak je zvykem. Rádi bychom využili možnost speciální bílé malby a drželi se spíš jednoduchosti a to hlavně proto, že se obávám, že mě obklady za chvíli nebudou bavit :) Budu ráda za jakýkoliv názor či zkušenost...
Odpovědět
Ahoj, my mame obklady pouze ve sprchaci, jinak bila omyvatelna barva a jsem moc spokojena. Omyvatelnou barvu mame i v kuchyni a po 7 mesicich muzu rict, ze z ni umyju fakt vsechno- i olej a vse je jak nove, bez fleku.
Odpovědět
@lentilkah Můžete sem dát forku koupelny i kuchyně pro inspiraci. Tedˇto také řešíme.
Odpovědět
@sarkakll Tady je par fotek, fotky koupely jsou starsi, jeste tam neni sokl.
Odpovědět
@lentilkah No tak to vypadá úžasně! Dekuju, věděla jsem, že mám správný instinkt :-)
Odpovědět
@myina Dekuju. Taky jsem vedela, ze obklady nechci. Verim, ze nebudes litovat. Co vim, tak obklady nema jeste @obla, ale ma uzavrena alba pro pratele. Co psala, tak je taky spokojena.
Odpovědět
@lentilkah a mohla bych se ještě zeptat od koho máš kuchyni a co je za dekor ta pracovní deska? A případně i s kým jsi stavěla domek :)
Odpovědět
@myina Kuchyň mi dělali kolegové, pracuji v nábytkářské firmě, kde je i truhlárna. Deska je https://www.egger.com/CZ_cs/decor/?A=... Domek jsme stavěli částečně svépomocí, částečně dodavatelsky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?