Koupelna v jednom typu obkladu

Dobry den, mate nekdo v koupelne jen jeden druh obkladu/dlazby? Vybrali jsme dlazbu 60x60 a zadny obklad se nam k tomu nehodi, tak jestli to nebude vypadat jak ve sklepe, kdyz to bude i na stenach 🤔
Odpovědět
Nie, bude to jednoduche, nadcasove, pekne a ak sa to kvalitne urobi tak to nebudete musiet o 10r menit... Este mam v pamati bambusove laminatky spred 10rokov v obyvackach, no nechapal som a vsetci to mali 🤮 Pre inspiraciu pozrite pinterest je tam kopu takychto jednoduchych kupelni 👍
Odpovědět
Jeden druh podlaha i obklad … pouze za vanou dřevěný obklad … a vypadá to skvěle ..
Odpovědět
Rozbíjí to pak skříňky 😄vizualizaci jste nezkouseli ?
Odpovědět
@janule123 to je dalsi moznost, mela byste fotku, prosim? Klidne do zpravy, rada bych to videla 🙂 Jinak skrinka bude dost velka a v drevodekoru, tak si myslim, ze by to mohlo bejt dobry 😊 A navrh jsme zkouseli, ale nakonec bereme uplne jinou barvu 😀 v te puvodni to opravdu vypada jak sklep😀
Odpovědět
Já to taky tak chtěl, ale vizualizace mi řekla, ne. Vypadalo to jako v márnici nebo někde na pitevně. Bylo to asi i tím, že máme obklady až ke stropu. Ale myslím si, že je to o vkusu.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že pokud bude obkladů málo a ne až do stropu, tak to bude v pohodě. Mám jen ty nejnutnější části za vanou, za umyvadlem, ve sprše a zadní stěnu na wc max do 210cm. Taky mám 60x60 stejně jako dlažba a vypadá to supr. Zbytek je "omyvatelná" barva nebo tapeta.
Odpovědět
@ana568 podle mě záleží i na obkladu. Plánujeme 120 x 60 (něco takového, přesný typ jsem na internetu nenašla https://www.proceram-shop.cz/52623-ce...). Chtěla jsem světlou koupelnu (nemáme okno a nyní máme kombinaci bíle a červené - nikdy více), bude tam vana i sprchový kout a velké 100 cm umyvadlo a pak už jen topný žebřík. Také jsme se rozhodli pouze pro jednu dlažbu/obklad v celé koupelně - barvy potom dodáme doplňky (kobereček, ručníky. atd). Já bych se toho nebála, ale doporučila bych velký formát.
Odpovědět
Máme to přesně tak. Je to jednoduché, čisté, líbí se nám to. Lepší, než koupelnu preplacat více typy dekorů, listelami apod. Do koupelny přijde ještě spousta dalších barev (na rucnicich, skrinkach, kosmetice), takže jednoduchý základ není na škodu.
Odpovědět
To je otázka vkusu a každý to může vnímat jinak. Ale mám víc bytů a můžu poměrně dost porovnávat a pokud je tam nějaký kontrast, tak to vypadá podle mě o dost lépe. Jinak teď jsem se byl zrovna podívat na čerstvě dodělané nové koupelně, kde má podlaha skoro stejnou barvu jako stěny a přijde mi, že tomu něco chybí. Dokonce jsem zkoušel fotku z toho bytu předělat ve photoshopu a změnil jsem barvu té podlahy a vypadá to výrazně líp. Ale třeba při určité barvě a určitém dekoru to fungovat může. Doporučil bych zajít si do showroomů kde to mají vystavené, nebo aspoň si projít nějaké fotky koupelen, které mají podobnou velikost a podobnou dispozici. Taky to co funguje v malé koupelně bez okna nemusí fungovat ve velké a naopak. Jinak co tady někdo zmiňoval, že tam přijdou i ručníky apod., tak třeba tohle mám sladěné - kupuji jenom ručníky v bílé barvě, skříňky jsou jenom bílé atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?