Mramorová dlažba v koupelně

Ahoj všem, potřebuji vaši pomoc 😉 prosím pochlubte se fotkou vaší koupelny, kdo máte bílou dlažbu s šedým mramorováním, nejlépe na stěnách i podlaze, pro představu větší plochy. Toto je imola STA VP6 60 Rm .....ideálně pokud máte někdo přímo tuto, budu vděčná za fotku v reálu. Moc děkuji 😉
Odpovědět
Dobrý den, mám vizualizaci ve Statuariu v kombinaci s Onyx Aqua a Brazil. Rozmýšlím se spíš pro In White.
Odpovědět
@mille dekujiza reakci, krasna dlazba, my uz mame vybrano, tak snad realizace dopadne dobre a bide to ve vysledku vypadat pekne 🙂 hodne zdaru preji 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@stavitel2 Dobrý večer. Tak ještě nemám rozhodnuto. Omlouvám se, to nebylo statuario, ale in white (venato). Nakonec bude jen kombinace modrého onyxu s bílým. Jak to vypadá u vás?
Odpovědět
@mille jen při zajímavost, dali jsme jen bílý onyx (koupelna a záchod nemají okna, tak jsem chtěla něco světlého).
Odpovědět
@mille u nas se bude obkládat v pulce ledna.....tak jak bude hotovo nafotim.....😉
Odpovědět
@artep1987 nádherné
Odpovědět
@artep1987 Dobrý den, odkud prosím máte obklad😊
Odpovědět
@kristyho dobrý den, kupovali jsme přes studio dipro v Brně. Přikládám, jak je to označené v nabídkovém formuláři (první položka).
Odpovědět
@kristyho a kdyby jste to měli blízko tak ten obklad měli v showrom vystaveny
Odpovědět
@artep1987 moc děkuji 😊 vybrali jste opravdu krásný obklad.
Odpovědět
@kristyho mě se moc líbí dlažba jak ma výše vybrané mille nebo stavitel2, ale problém je, že často to jsou jen 3 až 4 výrazné vzory (s tím mramorovanim) a na větší plochu to pak vypadá jako opakující se prvek a není to ono. Pokud se to dá na jednu stěnu jako výrazný prvek a dobře se to pokládá tak super, ale když to náhodně hodí na celou koupelnu a pak vidíte ty 4x se opakující vzory vedle sebe tak to není ono.
Odpovědět
@artep1987 Toho bych se nebála. I když nevím konkrétně u tohoto obkladu, těch různých vzorů může být 6-8, a u velkoformátu se to ztratí. A čím menší velikost obkladu, tím je ten vzorek jakoby hustší. Proto jsem vybrala obklad 60x120 a ten samý druh jako dlažbu 60x60. Přikládám konečnou vizualizaci. Obklad je španělský.
Odpovědět
Článek se načítá
@mille no záleží samozřejmě, co se komu líbí. Váš výrazný obklad je taky jen na stěně a ne na podlaze, to už by bylo asi moc. Přidejte pak reálné fotky, jsem zvědavá jak to bude vypadat. Já jsem svou reakci spíš myslela na obklady s výrazným žilkováním, na mě to působí rušivě, když se to nepovede - jako například přiložené obrázky 😉 , ale možná zase někomu jinému to přijde super.
Odpovědět
@artep1987 Tohle se nepovedlo. Sice mám taky dva formáty na stěně, ale když to měli ve stejném dezénu, tak proč je někde obdélník a někde čtverec, navíc mě irituje ten dořez u stropu a blbě vedené spáry a je tu přesně vidět to zhuštění vzoru na menším formátu. Myslím, že by se tu vyplatil colour blocking, prostě to trochu vyblokovat jinou barvou nebo mít tu vanu bílou a spíš jít do největšího formátu. Ale nejsem žádný odborník, řídím se jen citem. K mramoru mám tak nějak blízko 🙂 a aj ten výrazně žilkovaný se mi líbí.
Odpovědět
@artep1987 jé, až teď jsem si všimla vaší realizace. Moc pěkné. Mám sice dvě připomínky, ale to si nechám pro sebe. Onyx je super!
Odpovědět
@mille klidně mějte připomínky 🙂. Je dost těžké se vyvarovat všech chyb. A taky stavba je někdy na zabití. Např strop byl o 4 cm níž , takže nevyšly řady obkladacek a musela se první a poslední odriznout (vedle na záchodě je to správně). Asi 3x ještě predelavali zásuvky u zrcadla, odpad ve sprse, zapomněli na niku, nevyšly dveře vedle vany, atd 😄 . Někdy je to o tom tam furt jezdit a hlídat je a někdy se neuhlida vše a taky je to poprvé, co něco takhle rozhodujeme (dřív jsme jen koupili co už bylo). Pokud budeme stavět ještě jednou, tak bych také některé věci změnila. Teprve se budeme stěhovat, tak uvidím, co vše je ok a ne. Ale už se moc těšíme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?