Nákup v Polsku. Vyjde to tam levněji než tady?

Profilova fotka
Ahojky - chtěla jsem se zeptat na zkušenosti nákupu v Polsku - co se týče baterií, vaniček, van, sprchových koutů, obkladů, atd. Kde byste doporučili v Polsku - ale jezdíme na přechod Český Těšín. Vyjde to tam opravdu levněji než tady??? Díky za tipy - i odkazy. :-)
Odpovědět
1
2
6
Taky se tam chystáme.Hodně lidí tvrdí,že tam nakoupíš o hodně levněji než tady...My se na jaro chystáme na kukajdu do Těšína do Castoramy a ještě do nějakých obchodů,ale bohužel nevím,jak se jmenují.... :-|Kamarádka bydlí u hranic,tak slíbila,že to s náma objede.Hlavně mně zajímají obklady.V Hornbachu je akce,že když uvidíš stejné zboží i v Polsku pod stejným EAN kódem,tak Ti ho prodají ještě o 10% levněji.Dlažbu prodávají i polskou,tak jsem zvědavá...Zkusím zjistit ty názvy obchodů a dám vědět... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super - ale to my na jaře taky už budeme potřebovat - tak mi to řekl dnes můj. :( Ve čt nám budou dělat odpady a vodu, pak omítky a šup šup pomalu nakoupit koupel.obklady, vanu, baterie, atd. :(
Odpovědět
poľské obklady som síce kupoval na Slovensku,mne sa neoplatí taký kus cesty merať,konkrétne Paradyz,veľmi dobre sa s ním robilo,som spokojný.Prednedávnom som robil u jednej pani,tiež poľské obklady a dlažba,bez problémov.Z tej dlažby si pamatám akurát set sa volal Edera. 8-)
Odpovědět
bea:Jste moc šikovní... ;-)My už se s tím trápíme pěkně dlouho...a omítky,to je moje noční můra.... =-)Děláme je s manželem sami dva... :-p :-p ski555:Kluci u nás v práci,kteří ty obklady prodávají tvrdí,že ty polské obklady (Opoczno,Paradyz) jsou kvalitnější a lépe se s nimi pracuje než třeba s našima od Raka,tak asi na tom něco.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
SKI555: Já s Vámi taky souhlasím - mamča má z nich taky koupelnu a vypadá moc hezký. Od RAKA se mi moc nelíbí - přijde mi to místama takové studené. :( BUFIK: Vy jste šikovní a moc - hlavně s těma omítkama - já mám už depku z toho, že finančně nevyjdeme, tak manžela krotím. :( Jak se to dá zvládnout ty omítky??? Jaký materiál používáte a na fajnovou??? :) Tímto jste určitě hodně ušetřili za práci - smékám kobouk dolů před Vámi - jste šikovní.
Odpovědět
No je to celkem makačka..ze začátku mi to dalo zabrat,ale teď už jsem profi zedník... :-D :-D :-D Jádro děláme z Multibatu a na štuk máme nějakou hotovou,tuším z Baumitu...Stropy jsme dělali jen v přízemí,nahoře máme dřevo.Ty jsou dělané perlinkou a lepidlem..Máme zatím jen přízemí :-S :-p ,ale máš pravdu,že jsme ušetřili neskutečné peníze....Taky se nám kačky nějak rozkutálely,tak jsme se na to vrhli sami,když jsme zkoukli cenové nabídky.... =-) ]-(
Odpovědět
Máme koupelnu s obkladama od Paradyzu, konrétně Victoria a je perfektní. U prarodičů obkládali koupelnu obkladama od Raka a obkladač byl zoufalej, protože zadní drázkování bylo jen v jednom směru a obkladačky mu po potěru klouzaly. Naše obklady mají rýhy v obou směrech a pěkně to drželo. Moc se nám nelíbilo obložení sprchovýho koutu (jen designově, ne provedením), tak jsme je druhý den po obloužení obouchávali a dalo to dost fušku jak pevně drželi. Uvidíme za pár let, teď mi přijdou super.
Odpovědět
s Rakom som obkladal kupeľňu v zelenej farbe a majiteľ len hlásil,vraj medzery nie sú rovnaké,ale pochopil,že inak to nejde,lebo obklad mal hrany skosené dovnútra min. o 1 mm,potom to vyzerá strašne.Nie je síce všetko z Poľska super,ale spomínaný druh obkladu je kvalitný./Paradyz/. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ale spíše potřebovala doporučit názvy obchodů, kde se dají koupit koupeln.vybavení (obklady, baterie, vady, sprch.vaničky, dveře skleněné, radiátory), atd. Ale v PL za Českým Těšínem. Díííky :)
Odpovědět
Beatrice, máš blízko Bielsko Biala, v LEROY-hneď vstup z dialnice, všetky možné obklady a dlažby, ak nemajú ihneď k odberu, do týždňa objednajú, asi 3 km odtiaľ, zasa po dialnici je Castorama, všetko je super označené a ešte pred Bielsko Biala, tiež hneď vedľa dialnice je pramo výrobca poľských obkladov-zabudla som názov, ale nemôžeš to minúť, majú veľký nápis a majú nádhernú galériu-snáď 50 výstavných boxov s hotovými kúpeľkami, okrem svojich obkladov predávajú aj talianske obklady
Odpovědět
Profilova fotka
bea,,ty už nakupuješ obklady???? no teda :-) jste rychlíci....já taky přemýšlím o Polsku...kamarádka si tam koupila nádherné obklady a dlažbu...a jak to propočítali tak když si pro to zajeli a nekupovali to tady u nás tak ušetřili přes 20tis....je pravda že mají obrovskou koupelnu ale za těch 20tis máš třeba vanu i ze sprcháčem ;-) ....já Ti zjistím kde to přesně bylo,,,,je to velký sklad kousek od Těšína.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Romi - vzkaz v IP. :) STANISLAVA111: Přesně tohle jsem potřebovala vědět. Jsi anděl, Stani. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Som rada, ak som pomohla. Ja milujem Bielsko Biala, chodíme tam na kávičku, tie nákupné centrá majú úplne inú atmošku ako na Sk, sú tam milý a ochoní ľudia. Inak všetky veci do kúpelky tam nakúpiš, ak by som Ti mohla poradiť, najprv. chodte do tej výrobne pred Bielskom, popozerajte ceny, potom behnite do LEROY MERLIN- tesne pred vstupom do mesta, popozerajte a chodte do CASTORAMY, aby ste nenakúpili v prvom obchode a v druhom by vás potom porazilo, lebo tam bude niečo lepšie alebo prípadne to isté ale lacnejšie. V pohode sa stihnete vrátiť aj do predchádzajúcich obchodov. Ohľadne peňazí, s eurami sa dá platiť vo všetkých troch obchodoch, neviem ako je to s CZK, ale všade sú kantory a menia v dobrom kurze, platiť môžeš aj kartou. PS: Pozor na ceny batérií-popozeraj si ceny u Vás, napr. kuchynské, tie najmodernejšie sa tam neoplatia, u nás sú lacnejšie, kúpeľňové sa zväčša oplatia, napr.my sme tam kúpili za 8 tis. a u nás stojí 22 tis-teda pôvodných slovenských. A sú tam neskutočne pekné doplnky do kúpeliek, závesy.... a pod. Ale už radšej nepíšem, lebo to by som mohla donekonečna :-p Prajem Ti úspešný nákup
Odpovědět
ešte som vygooglila tú firmu pred BIELSKOM- je to v dedinke Jasienica a volá sa PILCH, tam sú aj talianske a španielske obklady
Odpovědět
podle svých zkušeností mohu více méně souhlasit s předchozími výpověďmi. Dříve jsem preferoval obklady spíše ze Španělska nebo Itálie. V polsku ale je možné nakoupit hezčí a (světe div se =-) ) kvalitnější obklady i dlažbu. Pokud to tam máte daleko stačí vše objednat přes eshop některého z obchodů, mám dá se říct pozitivní zkušenosti s nákupem u www.koupelna24.cz, je to česká stránka polského obchodu, měli by dopravu do Čech zajišťovat. Alespoň před novým rokem to tak tedy bylo...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Já jsem se zamilovala do dlažby Paradyz - Otylia a jsem ráda, že máte s polskými obklady dobré zkušenosti. Koukala jsem na stránku, kterou sem dal dusin a já našla tu mou dlažbu na www.nejlevnejsi-obklady.cz ještě levněji a ještě snad při objednávce nad 12 000,- mají dopravu zdarma. Ostatní ceny jsem neporovnávala, Napsala jsem si přímo do Paradyza o ceník, jestli by přímo u nich nevyšli levněji, ale zatím nikdo neodpověděl. Pokud by se ozvali, napíšu srovnání cen.
Odpovědět
Ahojte, aj ja zhanam obklady , Zaujima ma Paradyz Artesia 60x60 a do kupelne Paradyz Metalica Snake. na www.kupelne24.sk su fakt dobre ceny . Neviete niekto kto chodi casto do polska zistit ceny . Ja som nasiel len internetove obchody. Som z NR ,takze to je aj dost daleko, ale ked budu ceny este lacnejsie ako na kupelne 24 tak tam urcite pojdeme. a este na sanitu a baterie mam dobru stranku s dobrymi skusenostami a ochitnym personalom . www.sanotechnik.com
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Nemáte někdo zkušenosti s obkládáním / používáním obkladů a dlažby Paradyz? Moc se mi líbí, určitě bych si vybrala, ale přece jenom pořád váhám - polské a levné. Od Raka se mi taky líbí, ale dlažba stojí kolem 500,-Kč, to je pro nás už hodně, do italských a španělských bych nešla - ty kvalitní jsou stejně hodně drahé. Děkuji za všechny postřehy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Nemáte někdo zkušenosti s obkladem Dacja od výrobce Opoczno? Dnes mi v krámě padly do oka, ale to, že jsou z Polska, mě dost zarazilo, tak váhám mezi nimi a Verticalem od Marazzi. Do Polska to máme daleko, v krámě jsou o něco dražší, máte někdo zkušenosti s nějakým dobrým internetovým obchodem?
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielag my Dacju máme v koupelně a super
Odpovědět
@gabrielag my tak máme v dolní koupelně Dacju od Opočna a jsme spokojený. Dělal to MM a říkal, že jsou rovné a dobře se s nimi pracovalo. Ted mám v PC jen návrh tak se podívej. Ted budeme dělat horní koupelnu, pořád jsme nemohla vybrat a nakonec zase zvítezila od Opočna Capri, je velkoformátová a do velké koupelny se hodí. :-)
Odpovědět
Děkuji za odpovědi k obkladu Dacja, už se chystám objednat, pořád překresluju návrhy, vymýšlím jak sestavit, pak se mi to znelíbí. Už aby to bylo hotové.
Odpovědět
nemáte někdo tip, kde mají hezký a kvalitní nábytek (sedačky, konf. stolky apod.) v PL?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojte všichni, dřív jsem byl taky zastáncem dojet si pro Polský obklady přímo do Polska, přeci jenom se na tom nějaká ta kačka dala ušetřit, myslím si ale že ty časy jsou pryč a ceny jsou více méně srovnané. Když na dodatek k ceně dopočítám cenu za naftu a čas... mám po chuti se harcovat po Polským tankodromu. Myslím že třeba na www.kupelne24.sk či koupelna24.cz nebo i jiných obchodech se to dá splašit za podobný ceny a je to bez nervů. Toť můj názor
Odpovědět
@vichi No ceny na uvedenem webu jsou minimalne se 100% prirazkou proti cenam v Polsku.....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj všem, mužu se zeptat nebyl jste ted někdo v Polsku na nakupech?Jedeme v pátek okouknout dveře a tak by mě zajímalo co se tam dá ještě koupit za přijatelnou cenu než u nás v ČR. díky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@romcakr. @romcakr. Mohu se prosím zeptat, kde to bylo?????Mooooc děkujiiii
Odpovědět
@kakula Mohu se zeptat, jak jste dopadli s dveřmi v polsku, zda tam vyjdou tedy jevněji, my chceme dřevěné, nevíš zda jsou levnější? Děkujii
Odpovědět
@luucik Ahoj, dveře mame z Polska, mam je i myslim v albu, jsou to ty tmavé. Cenu už nejak nevim musim se podivat do papíru.Ale bylo to lacinejsi.
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?