Návrh koupelny - vaše názory a přípomínky

Dobrý den, právě jsme dostali návrh koupelny a chtěla bych znát názor více stran ;) na fotce vypadají obklady béžové, ale jsou čistě bílé. Jinak umyvadlová skříňka i skříňka v rohu u dveří, která bude navíc otočená do prostoru, bude v dekoru dřeva. Osobně se mi návrh celkem líbí, hlavně sprcha. Nejistá jsem si asi zídkou u wc a vanou. Co myslíte vy? Děkuji :)
Odpovědět
Za mě je dřevodekoru moc. Nechala bych jen na podlaze. Maximálně v tom sprcháči.
Odpovědět
@bamak děkuju za názor :) u nás dřevodekoru není nikdy dost :D ale na zídce ho asi odstraním ;)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych ho dala pryč z vany a dala naní ty vlnky a naopak na zídce se mi líbí :)
Odpovědět
@tulda27 na návrhu mají umyvadlo malé, my budeme mít velké umyvadlo, které bude až k zídce a jelikož bude v dřevodekoru, tak mám obavy, aby to nesplývalo :/ popřemýšlím o té vaně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@katerina1102 jo to pak jo, to by bylo moc asi i na Tebe :) tak tam bych taky dala ty vlnky ;) ale já jsem vlnkový typ.
Odpovědět
@tulda27 no právě :D já jsem trošku úchylná na všechno co vypadá jako dřevo, ale zase nechci ať to vypadá jak v roubence :D akorát teď se dívám, že na straně u vany jak je takový pruh po celé místnosti je jiný vzor (takový jako na vaně)... ale to nee.. tam dám stejný vzor jako je po celé koupelně, což?
Odpovědět
Profilova fotka
@katerina1102 já bych to nechala - mě se to líbí jak to probíhá celou koupelnou - navazuje to na ten odlišný vzor tou vlnkou, pokud nebude problém sehnat takové kachle :) jen budou určitě dražší, no zas je jich 6 :) tak to nebude vadit.
Odpovědět
@tulda27 je to ze stejné série, takže nejsou ani dražší než ostatní ;) no promyslím to a uvidím co řekne skoromuž... ale umím si to živě představit- všechno krásné až nádherné, hlavně mi dej pokoj :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?