Obklad imitace dřeva

Moc se mi líbí obklad stěny imitující dřevo. Nemůžu ale o něm najít dost informací. Většinou je na fotce ve stejném obkladu podlaha i stěna. Myslíte, že dávají opravdu úplně stejný obklad na stěnu, nebo se tam musí dát něco odlehčeného? Navíc jsem našla ceny jen kolem 1500/m. Opravdu se to nedá sehnat levněji?
Odpovědět
Máme jako dlažbu na zemi menší formát, ale dělá se i větší http://www.domeceksnu.cz/Stavebni_den... Dá se najít v obi, bauhausu a podobně v cenovkách kolem 300/m2.
Odpovědět
Podle mě to jde dobře s vinylem, je tvárný a snadno se lepí
Odpovědět
Profilova fotka
podle me to na fotkách je vinyl a melo by to s ním jít
Odpovědět
To mě nenapadlo, dát vinyl na stěnu. Tam se ta cena ale pohybuje mnohem výš, myslím od 600/m...a s jeho odstraněním to asi bude podstatně horší. Našla jsem teď krásnou fotku s obložením stěny palubkami, máte s tím někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
a nad nejakou dekoračnou omietkou alebo farbou ste nepremýšľali? sú umývateľné a veľmi pekné a dá sa s nimi vymyslieť v podstate čokoľvek...aj imitácia dreva.... a pokiaľ by sa vám to zdalo príliš veľa peňazí, momentálne máme aj akciu na Marcopolo http://nabidky.abc.cz/nabidka/675634-... ;-)
Odpovědět
@ringle85 v Jak se staví sen lepili na zeď vinyl, přesně jak píše @nickijanicka
Odpovědět
Profilova fotka
a nie je príliš ťažký na tú stenu? viem, že jeden známy podlahár to raz lepil na stenu a povedal, že už nikdy viac... tak neviem...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?