Obklad Rako - Lazio, prosím o fotky

Mám prosbu jestli tento obklad máte někdo už reálně v bytě/domě, zda bych vás mohl poprosit o fotky vaší koupelny nebo wc. Děkuji za ochotu. Rád bych ji viděl už aplikovanou :)
Odpovědět
1
2
třeba to pomůže http://www.google.cz/search?hl=cs&tbo... ;-)
Odpovědět
právě mi nejde o tyto "katalogové" fotky které převážně vyhledá gůůgle :)
Odpovědět
@stepz pokud by stačily fotky z koupelnových studií, mám něco v albu :-)
Odpovědět
@lucinkafr aha dík,tak to kouknu ;)
Odpovědět
@stepz Ahoj, neni to nejaktualnejsi fotka, ale pro predstavu:
Odpovědět
@linee dííík za ochotu ;)
Odpovědět
@stepz Ja hodne cerpala inspiraci v albu lucinkafr, jak ti napsala. Pro koupelnova studia to byl pred pul rokem docela novinka, a tak se stalo, ze nam ji navrhli uplne stejne jako jedne holce tady na MS. Ten stredovy pas, ktery vidis je z pulene mozaiky, jinak jsou ty mozaikove kachlicky vetsi jeste i 2 rady.
Odpovědět
Profilova fotka
@stepz Ahoj, jelikož do pošty mi nejdou přidávat fotky, lípnu Ti sem foto našeho WC a koupelny.
Odpovědět
@ykram jůůů děkuji, pěkný ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@stepz Není zač, díky dvěma typům listel a té mozaice jdou s tímto obkladem vytvořit zajímavé kreace, ale my chtěli něco jednoduchého :-)
Odpovědět
@ykram jasny , priznavam se ze jsme taky konzervativci a chteli bychom podobnou jednoduchost, mame koupelnu do 5 m2 takze tam nechce nejaky sileny kreace :) a to same wc. Je prijemne videt uz realne aplikovanou tuto dlazbu. 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@ykram ahoj... ak sa smiem spytat aku ste dali dlazbu??? Rozmyslam nad tymto obkladom velmi. Aka je na udrzbu? Vyberame medzi paradyz efrella efrel a touto. dakujem za odpoved
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@malimedo Dlažbu máme Rako Travertin, 2. nejsvětlejší odstín z těch čtyř (DARSA035). Údržba je super - nic na ní není vidět :-) Navíc není úplně hladká, takže ani ve sprcháči neklouže. Takže já jsem s ním opravdu spokojená!
Odpovědět
Profilova fotka
@ykram dakujem krasne za odpoved :-) . Vahala som medzi paradyz efrella efrel a Rako Lazio. No jednoznacne vyhrava Lazio. Zajtra ideme robit vizku na kupelku...... tak sa tesiiiiiiim. x-) x-) x-) ;-) . Toto rozhodovanie bolo hroznee :-N
Odpovědět
já mám Lazio, je moc hezký, neokoukatelný a jemný. Listelu máme z rozřeaných dlaždic té mozaiky a vypadá to úžasně, mnohem lépe, než ta originál listela, která ve výsledku vyjde o hodně dráž..
Odpovědět
Profilova fotka
@malimedo Tak držím palce, ať vše ve studiu pochopí a nakreslí podle Tvých představ :-) Jinak, rozhodování - u nás obě koupelny jsou nakonec úplně jiné, než byla má představa na začátku... Hold, před 12 lety bez internetu to bylo jednodušší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ykram tak ti posielam zopar viziek s obkladom Lazio. Tato je len prva, takze urcite nebude okolo vane kvetinkovy obklad :-N ... a inak sa mi lubi ako to navrhli. Takto som Lazio este u nikoho nevidela. Este mi chyba fotka sprch. kuta, tam pojde mozaika v 2 radoch od vrchu az k podlahe
Odpovědět
Profilova fotka
@malimedo To vypadá zajímavě, takové realizaci z Lazia tu ještě nebyly :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
zdravím......aj my mame už kupené Lazio. Prosím poradte, aku šparovku dať? ktora sa najviac hodí,kedže na mozaike je už dana, taka sivo-strieborna. Dakujem
Odpovědět
Profilova fotka
a myslíte, že by sa k obkladu hodil tento nabytok?
Odpovědět
Profilova fotka
@hviezda22 Spárovačku u obkladů máme šedou, podobnou té, co je na mozaice. Spárovačku na dlažbě béžovou (ale záleží, kterou z těch čtyř dlažeb k tomu vyberete). Pokud jde o nábytek, tak na fotkách to vypadá, že má odstín mírně do žluta, ale obklady jsou béžové a ty tmavé s nádechem do hněda, takže bych měla obavu, že se to bude tlouct.
Odpovědět
Profilova fotka
@ykram dakujem, tiež si myslím že to by to mohlo pasovať. A nazov šparovačky nevieš? to ma zaujímalo.....obklad je už doma, tak viem naživo aky je,som spokojna:o)).....my sme kupili len mozaiku a tmavší obklad (ako na foto), ani tie pasiky nemame, a na zem tmavšiu dlažbu, ako si ty pridala fotku wcka. Myslím, že tu istu mame.
Odpovědět
Profilova fotka
@hviezda22 Název odstínu bohužel nevím, ale všechny spárovačky jsme měli od Mapei - přikládala jsem vzorky k obkladu a ten skoro stejný jsme vzali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hviezda22 I my budeme mit tyto obklady :-) Jako sparovacku nam doporucili MAPEI 111 (stribrnoseda). Kontaktovala jsem kvuli tomu vic studii a shodli se. Psala jsem i primo do Raka, zde pouzivaji jine sparovaci hmoty, ktere se nedaji zakoupit v Siku, odkud bere material nas developer, takze jsme zustali u Mapei. Odpoved z Raka je tato: "Na spárování všech našich obkladů a dlažeb používáme a doporučujeme spárovací hmoty naší sesterské divize LBCS. Všechny fotorealizace LAZIA, které najdete na našich stránkách INSPIRACE, jsou jimi vyspárované. Na spárování obkládaček používáme spárovací hmotu GF DRY 121 – manhattan nebo GF BIO 121 – manhattan (s účinky proti plísním a řasám, vodoodpudivá). Na spárování dlaždic pak spárovací hmotu GF DRY 122 grey (šedá), popřípadě téže barvu z řady GF BIO, tj. GF BIO 122 grey (šedá). Veškeré podrobnosti o uvedených spárovacích hmotách naleznete na http://www.lbcs.cz/cz/produkty/7-Spar.... Na stránkách http://www.lbcs.cz/cz/obchodni_partneri najdete přehled prodejen, kde je možné uvedený sortiment zakoupit.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanabar ďakujem. Si zlatá. Moc si mu pomohla
Odpovědět
@hviezda22 ahoj, sparovacku mame take mapei odstin 110 (pokud si pamatuji). Jinak mam k tomu Laziu presne skrinky Godmorgon, ktere mas na fotce a myslim, ze to jde. Kouknu, jestli nemam nekde foto a prilozim
Odpovědět
tady je, ale je to starsi foto
Odpovědět
Profilova fotka
@linee jeej, to vyzera super!! dakujeeeem
Odpovědět
Profilova fotka
@hviezda22 ahoj. My sme si kupili uplnu seriu Kolo Rekord vo farbe biela. Biela farba sa mi tam hodila najviac, kedze je aj vana biela. Akurat vcera sme si dokupili lavicku z Lidla a ta je presne taka ako hore na tvojej fotke, z dreva. Uvidime ako to cele vypali. Ked sa dokonci kupelka, tak ti potom mozem pridat aj foto. ak by si chcela. A sparovacku mame tiez sivu Mapei na stenach. K dlazbe mame svetlo hnedu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malimedo dakujem. Foto poteší:o). My by sme tiež mali mať čoskoro hotovu, potom tiež pridam foto. Zatial len takto...to tmavé je dlažba
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?