Obklady a osvětlení - obchody

Profilova fotka
Ahoj, hledáme obklady do koupelny, pořád se nám nic nelíbí - Siko, Ptáček apod. slabota - máte doporučení na obchody, kde mají velký výběr? Stejně tak i světla?
Odpovědět
Známí si taky nedokázali vybrat ve zmíněných obchodech a nakonec vybrali až zde http://www.stavebnikeramika.cz/cs/obk... ale je to celkem z ruky, Řečany n. Labem. Světla neporadím, jsme zatím ve fázi vybírání.
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s Vámi, že ve zmíněných showroomech zaujme jen málo obkladů a moje zkušenost je, že čím menší obchod, tím kolikrát zajímavější kusy. Seznam obchodů, kde vybírám by byl dlouhý, tak jen několik... loskachlos, proceram, marketis, kerabel. Na svítidla zkuste najít studio, kde Vám prodají více svítidel se slevou (30-50%), já mám ráda česká svítidla halla, lucis, brokis.
Odpovědět
@xajaneckova mate typ na nejaky takovy obchod se svitidlama? Ja bych se Vas tedy zeptala, kde napr hledat nabytek, konkretne zidle, pohovky, atd... takove ty veci, ktere nebyvaji na miru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote já znám obchody, kde dávají slevu architektům, nemám tedy zkušenost s běžným nakupováním. obchody Vám bohužel nemůžu doporučit, záleží na tom co hledáte, v jakém stylu a cenové kategorii
Odpovědět
Profilova fotka
Ja to teda budu dělat obráceně, nejdřív si vymyslím, jaká svítidla a kde, inspirací na netu je hodně, záleží na stylu a pak budu hledat, kde to koupit a za kolik. A obklady totéž. Někdy je to docela boj, protože v ČR je spousta věcí nedostupných, je tu omezená baumaxovitá nabídka, a když už, tak jsou to věci za nehorázné peníze.
Odpovědět
Profilova fotka
@xajaneckova ale to není sleva ne, to je provize za navrhnutí a potom nakupi jejich věci do projektu ...
Odpovědět
Profilova fotka
@mandre ano, ale já dávám tu slevu klientovi, to je na každého rozhodnutí
Odpovědět
Profilova fotka
to xajaneckova pani Janeckova, mela byste doporuceni na nejake obchody, kde nemaji standard Rako? Praha a střední Čechy ideálně. Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva některé už jsem napsala, opravdu ale záleží, co hledáte a v jaké cenové kategorii, zkuste třeba ten proceram na Zličíně, trochu atypy najdete třeba v tom los kachlos
Odpovědět
Profilova fotka
@xajaneckova diky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?