Zkušenost s dlažbou a obklady z Bauahusu?

Zdravím, řešíme obklady a dlažbu do koupelen RD. Obešli jsme celkem dost studií a prodejen, ale nejvíce se nám líbí v Bauhausu. Máte někdo zkušenosti s kvalitou z těchto řetězců? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@mikiliki Děkuji, již jsem slyšela i názory, že praskají nebo mají rozdílnou výšku a tím pádem pak k sobě nesedí, takže váháme zda to risknout.
Odpovědět
máme dlažbu OBI a obklady Hornbach a vše ok.
Odpovědět
My jsme kupovali do většiny domu poměrně drahou, do technické apod. levnou z Bauhausu a obkladač jí chválil. Co do kvality prý stejné :-|
Odpovědět
Zpravidla je stejně kvalitní v hobymarketech jako ve studiích, je to spíš o výrobci a ti dodávají všem. A pokud vám to k sobě nesedí může to být spíše jinou šarží nebo kalibrací. Můj příklad. Kupovali jsme v Hornbachu do garáže (s rezervou). Pak se nám natolik zalíbila, že jsme se rozhodli dát stejnou dlažbu i na terasu. Rychle jsem jel dokoupit aby nedošla. Ještě jí měli, měl jsem radost a dokoupil cca 40 metrů. Radost mě přešla, když jsem pokládal druhou řadu na terase. :-( Některé balíky byly kalibr "0" a ostatní "1". Rozdíl 0,8 mm na 30 cm by se zdál zanedbatelný, ale krát třicet dlaždic je to už v centimetrech a mě se to prostě rozjelo a terasu se mi podařilo dokonale zprasit. Na tohle si spíše dejte pozor.
Odpovědět
Pokud se vám líbí, tak berte. Zkušenosti máme s Hornbachem, OBI i Bauhausem. Kvalita kolikrát lepší než od renomovaných značek české výroby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?