Obklady koupelny kolem 300 Kč/m2

Dobrý den, poradíte nějaký pěkný světlý přírodní obklad do koupelny? Potřebujeme i mozaiku (sedátko do sprchy, zděný pult pod umyvadla-alespoň zepředu). Líbí se mi třeba Rako Porto, Senso, aj., ale potřebuji srazit cenu za obklad, abychom mohli mít kvalitní baterie Hansgrohe, posuvné dveře do sprchy,..
Odpovědět
@kpslunicko Koukněte na Paradyz, třeba něco vyberete. Slevu Vám dá určitě každé koupelnové studio, když nakoupíte na celou koupelnu ;-)
Odpovědět
koukněte na www.sanimat.cz - vybírali jsme všude možně - siko, ptáček, rako, paradyz a nakonec jsme skončili tady. máme Tanzanya a super. ;-)
Odpovědět
Ahoj, my koupili obklady a vaničku do sprchy na nejlevnejsi-obklady.cz. Tu na modré střeše si je hodně chválí a my jsme taky moc spokojení, jsou hrozně ochotní. Obklady máme značku Cersanit, cena 220kč/m2. Ještě jsme dostali velkou slevu, protože od nich bereme i spárovačku apod. :-) Tak koukni
Odpovědět
Profilova fotka
@kpslunicko @littleluu9 nejlevnejsi obklady jsou ok. distribuuji prave Paradyz, Tubadzin a dalsi. Polaci co se tyka obkladu patri mezi spicku. Nebal bych se jich. Urcite lepsi nez nepovedena kriva italska dlazba, ktera je tu bezne k dostani.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?