Obklady z e-shopu. Máte zkušenost?

Ahojte, chci se zeptat jestli někdo z Vás objednávali obklady přes net a jaké máté zkušenosti, jak to funguje s dovozem atd.
Odpovědět
1
2
Ahoj, tak já brala tuším přes nejlevnejsi-obklady, dokonce jsme přes net dělali i návrh a já byla spokojená. Paní měla se mnou trpělivost, co se týká vizualizace a já s nimi, co se týká dovozu obkladů. Trošku se to tam seklo, měly prý nějaký problém s autem, ale nakonec to dovezli provizorním combíkem a bylo vše v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
My přes bagno. Po objednávce dali termín, část, co byla dřív, jsem si vyzvedl sám, protože jsem to už potřeboval, zbytek dovezli, jak bylo smluveno. Vše v přesném počtu, nepoškozené. Nebyl jediný problém. Jen se v e-shopech občas maličko dýl čeká, protože prostě nedrží věci na skladech...
Odpovědět
Profilova fotka
@hugo58 A o kolik to vyšlo levněji? Já přes to bagno jsem koukala na naší koupelnu (Fila - Siko) a v celkový hodnotě to je o cca 2000Kč levnější. Takže když si napočítám ještě něco za dopravu + ze Sika by nám odečetli asi 1000Kč za zpracování vizualizace, tak to levnější o moc není, jestli vůbec a doba dodání je 6 týdnů.
Odpovědět
My jsme to také objednávali z BAGNA a ušetřili jsme tak cca 6-7 tis :-D Protože to máme relativně kousek, tak jsme si pro to zajeli sami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie O 100 Kč na m2 i po započtení dopravy. Měli jsme toho bezmála 100 m2 + další materiál, takže jsme ušetřili nějakých 10 tisíc. Vizualizovali jsme si sami, podle sebe :-) Dobu dodání jsem měl kratší, asi byla výhoda, že ty obklady byly vyrobené a na skladě dodavatele (Rako). Ty, které byly za dlouho, jsem si nevzal a koupil v kamenném obchodě :-)
Odpovědět
No právě by mě zajímala ta cena dopravy aby to pak nevyšlo dráž, než tady ze sika
Odpovědět
Take jsem objednavala pres internet a obklady dovezli 5-ty den od objednani. Dovezli je transitem... v poradku, neposkozene. Takze spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@hali Takže zcela konkrétně: za dopravu jsme platitili 2 760 Kč. Jelikož jsme brali i lepidlo atd., byly toho zhruba 2 tuny (cena se odvíjí od hmotnosti, na stránkách mají tabulku ceny podle váhy). Obklad stál 349 Kč/m2 vč. DPH. V Siku stál 499 Kč/m2. Rozdíl 150 Kč/m2, celkově 85 m2 = 12 750 Kč úspory. A to nepočítám úsporu na lepidle a spol. Myslím, že se nám ty necelé 3 tisíce za dopravu docela vyplatili :-) Nedělám reklamu, vlastně je mi šumák, kde jsem to bral. Hlavní je, že to bylo ok.
Odpovědět
Profilova fotka
@hugo58 no, my máme koupelnu 8m2 + teda stěny až do výše stropu, ale ta fila je drahá sama o sobě, tak nic...Ale ještě to budu koumat. Díky za pomoc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie 8 m2 je podlahová plocha? Tak to bude i se stěnami necelých 40 m2 :-)
Odpovědět
no tak jsem to spočítala podle ceníku raka chceme lineu, tak by to byšlo 18900,--a podle cen na bangu tak 13464,-- tak to už je rozdíl, ale ted ješě tu dopravu :-(
Odpovědět
aha, tak to by bylo i tak ok, a kdyby něco chybělo tak můžu zajít tady do obchodu atd...no i kdybych dala za dopravu ty 3tis tak ještě pořád mám třeba na baterii atd.
Odpovědět
Článek se načítá
@boobinka Jaké obklady a jaký eschop? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hugo58 to skoro jo, ale finančně by mi to asi moc neulehčilo a prodloužila by se nám realizace.
Odpovědět
Profilova fotka
@hali Kolik je to m2?
Odpovědět
Profilova fotka
@hali Podle toho se dá dopočítat počet balení a váha... Pak už je to snadný...
Odpovědět
obklad 21m2, dlažba7m2, a zbytek ty listely atd
Odpovědět
Profilova fotka
@hali Dlažba 95 kg, obklad 170 kg. Listely těžko odhadovat, ale mohlo by to být nějakých 20 - 30 kg. Takže i když to hodně přeženu, je toho do 300 kg = 804 Kč za dopravu dle jejich tabulky... Kdyby to bylo do 400 kg, je to 900 Kč.
Odpovědět
No to by nebylo tak moc,našla jsem ještě 3 podobné ceny, tak to musím spočítat přesně kusy a obvolat, jak je to s dostupností. Já právě měla obavy z té dopravy abych pak neměla mozaiku po celé koupelně :-D A vzhledem k tomu, že máme 50% koupelny do 2m a 50% a wc do 1,4m tak toho není moc, ale i tak každá koruna se hodí.
Odpovědět
Profilova fotka
@hali Tak náhoda je blbec, může se stát cokoli. Ale nám se fakt nestalo, že by byla jediná obkladačka prasklá. Bylo to na paletách, stažené fólií. Palety složil a nechal nám je tam. Takže žádné překotné vykládání apod.
Odpovědět
@hali... obklady jsou Bambus Zefir, mam jej v albu a objednala jsem je z koupelnyatopeni.cz
Odpovědět
my jsme brali přes nejlevnejsi obklady, oproti Raku jsme ušetřili myslim tak 15 tisíc - brali jsme i dlažbu, takže nějakých 100 m2 nás vyšlo na 30 tisíc. Doprava byla zdarma, když nakoupíš nad 15 tisíc, je to zdarma. Jsme od Brna a sídlo mají až v Praze, vůbec žádný problém, spokojenost :-D
Odpovědět
No já teď objednala z abecena obkladu, a vyšlo mě necelých 13tis a z prodejny by to bylo 18tis takže i tak ok
Odpovědět
my jsme taky kupovali přes nejlevnejsi obklady a taky v pohodě - nejdřív jsme ty obklady okoukli někde v prodejně, abychom viděli "naživo" a pak jsme objednávali - úspora tam určitě byla, ale kolik, to teď nevím přesně :-)
Odpovědět
my jsme také nakupovali přes bagno - a byli jsme moc spokojení (obklady jsme si ale také nejdřív okoukli naživo) - ale líbili se mi stejně jako na netu - takže bych byla spokojená tak jako tak... s dovozem neporadím, poprvé tam dojel manžel a po druhé tchýňka (když viděli ženu, tak jí to naložili i do auta)... manžel vždy pečlivě vše kontroluje - a bylo to vše v pořádku ... zkušenost v podstatě totožná, jako má hugo zrovna naše obklady byly v akci, takže jsme ušetřili opravdu hodně
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, na www stránkách bagna jsem našla "výdejní" místa...tam se dá zajet kouknout na obklad na živo? nebo kam vy jste se na něj byli podívat? děkuji za radu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my nakupovali na nejlevnejsi-obklady a velka spokojenost, uspora cca 12% (dlazbu jsme si ale take nejdrive obhlidli nazivo), dopravu vzhledem k mnozstvi jsme meli zdarma
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?