Poznáte dobrú firmu na obklady v Prahe?

Ahojte, potrebujeme urobit obklady v kuchyn. kute.poznate nejaku dobru firmu v Prahe, s kt. mate skusenosti?
Odpovědět
Ti určitě doporučí v kuchyňských studiích, kde si vybereš kuchyň. Co manžel, nezvládl by to???
Odpovědět
azafata: no, on to chcel urobit, ale je strasne pracovne vytazeny...tak ze si to radsej dame urobit. uz ju mame prave namontovanu.to kuchyn. studium obklady nerobilo, len montaz.
Odpovědět
zednici-obkladaci.kvalitne Tam pan Glausch, webovky sice nic moc, ale odvedená práce super, hlavně opravdu spolehlivý pán, nám obkládal celou koupelnu, dělal dlažbu, bez jakéhokoliv problému, mohu jen doporučit. ;-)
Odpovědět
susik: Tak to chápu, ať se chudák nedře ještě s obkladem. My si to taky necháme udělat........ Nebo, nechceš ten Lakobel? Je to kráásný ;-)
Odpovědět
morusa: diky ;-) a ako dlho to ai trva? kolko dni? azafata: co je to ten lakobel?
Odpovědět
susik: Co myslíš konkrétně? než to obloží? My dělali novou koupelnu před třema rokama, tak už si to přesně nepamatuju,ale myslím, že to bylo cca 2 nebo 3 dny, nejde o to ,že by tam celou dobu obkládal, ale taky to musí schnout a musí se čekat, ale ve Vašem případě, jestli jsou to obklady do kuchyně, tak si myslím ,že to bude rychlý. No na nic nečekej, žhav telefon, udělá i dopředu samozřejmě rozpočet a vím ,že se od něj ani neodchýlil nijak. Známá s ním byla taky moc spokojená. ;-)
Odpovědět
Lakobel je sklo. Krásný sklo.
Odpovědět
morusa: tak supr, napisu to manzelovi ;-) my jeste musime dodelat osvetleni-to si chce manzel udelat sam a potom ty obklady ;-) problem, ze mame male mimco-pul roku-a muze pracovat tak max. 2 hodiny denne o vikendu :-(
Odpovědět
Také máme v kuchyni místo obkladů sklo, velká výhoda je oproti dlaždičkám ,že se to jenom otírá, když si vzpomenu na dlaždičky v kuchyni, jak se složitě drhly, špína zalezlá mezi spárama....ale záleží na osobním vkusu.
Odpovědět
susik: Všechno je to o domluvě, uvidíš, kdyžtak dej pak vědět do IP, co a jak. ;-)
Odpovědět
skusim pozret na net, ako to vyzera...hodi sa to aj ku klas. kuchyni? teda je to moderny styl-jednoducha, hranate supliky, ale barva olse, neni to lak...
Odpovědět
Dej si sklo, je super ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
susik: já myslím, že se to k tý olši moc hodit nebude. :-| My máme klasiku , bílou ,lakovanou,jednoduchá,sklo,stěna za tím vymalovaná červeně.
Odpovědět
hm, aj ja si myslim...
Odpovědět
mne sa moc tie lakovane kuchyne nepacia...asi som nemoderna :-D :-D :-D
Odpovědět
Hele, důležitý je, aby se to líbilo Vám, ne?
Odpovědět
jasne ;-)
Odpovědět
Tak pak obklad, no......jen se to blbě uklízí :-(
Odpovědět
morusa, azafata, odkud mate kuchyn se sklenenym obkladem? Jedina firma, o kterym vim, je Schueller..ale taky bych potrebovala k par kuchynim doplnit misto obkladu neco jinyho..bud sklo nebo nerez.. susik, ten kdo vam vyrabi kuchyn nenabizi treba obklad steny ze stejneho materialu jako je kuchyn?
Odpovědět
Holky, řeším taky obklady v kuchyni...a zaujal mě tu ten lakobel jak píšete. Než s tím vyrukuju na manžela, ráda bych zjistila cca kolik to stojí a pak se musím vyzbrojit arumentama :-D S kolika penězi teda mám počítat? |-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Halo prosím poraďte mi hledám někoho kdo mi dodá sklo místo obkladů do kuchyně. Vy je tam už máte, prosím rady díky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?