Šli byste do lesklých obkladů v koupelně?

Uvažujeme o béžové kombinaci s hnědou s vysokým leskem, budeme mít sprchový kout čiré sklo a 2 umyvadla s lesklou skříňkou. Mám strach z údržby toho lesku, někří na to nádavají, jiní si to pochvalují, osobně mám tu zkušenost, že ať je to lesk či mat, údržba vychází na stejno. Nejvíc jsem nahlodaná z toho sprcháče, možná zvolím jiné sklo než čiré. Šli byste do toho, nebo byste udělali vše v matu?
Odpovědět
Profilova fotka
tak přesně tohle řeším já. Už jsem z lesku změnila obklady na polomat. Všichni mě od lesku odrazují :-S A do sprcháče jsem měla původně vybrané sklo matné, ale máme malou koupelnu a v obchodě mi pán říkal, že do malých prostor jedině doporučují dát sklo čiré, protože matné opticky zmenšuje. Takže, když už nebudu leštit obklady, tak budu leštit čiré sklo :-) :-)
Odpovědět
mám béžovo- hnědou kombinaci lesklou v koupelně a spokojenost. Do sprcháče dáme taky čiré sklo. Na samostatné wc jsme vybrali obklad matný......je už i doma. Pořád mi to nesedělo.......až nakonec dáme na to wc taky leskly a ty matny dám do technické :-D Na býv. bytě jsem měla leské a byla jsem spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme koupelnu také v lesku, ostatní (prádelna, malá koupelna a samostatné WC) v matu a údržba je naprosto stejná. Nevidím v tom rozdíl, vše se udržuje pěkně. Jo a máme už vše poměrně staré - tj. cca 12 let ;-) . Takže, pokud se ti líbí lesk, tak jdi do toho :-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?