Teraco schody

Dobrý den, máte,prosím, někdo zrekonstruované teraco schody? Váháme, zda oblozit nebo zachovat a nechat vybrousit, prelestit. Děkuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě budeme renovovat žulové schody do patra. Manžel už má domluvené, že si půjčí nějakou speciální brusku - leštičku a udělá to sám. Bude to asi piplačka. I když jsou kamenné schody studené a tvrdé, přijde mi to škoda překrývat, líbí se mi to, i k našemu starému baráku sedí. Obložit je můžeme vždy, kdyby se nějak zásadně neosvědčily.
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle téma mne zajímá!! Máme též teracové schody a už hooodně dlouho marně sháníme firmu na renovaci. U nás to není jen o přebroušení, je třeba schody i vyspravit, zatmelit škvíry.. Uvítám jakékoliv tipy: jak firmu na renovaci, tak osobní zkušenosti z opravy svépomocí
Odpovědět
Profilova fotka
Právě provádíme rekonstrukci a budeme dělat opravu stávajícího teraca a pak ještě dodělávat v dalších plochách. Máme už poptanou firmu Omega 99. http://www.omega99.cz/ Zatím nemohu přímo posloužit vlastní zkušenosti, to zhruba v dubnu 🙂 Ale máme na ně dobré reference. Náš architekt s nima rád a hodně spolupracuje. Byli jsme podívat na vzorkovne a máme za sebou už nějaké schůzky a zatím na nás působí dobře. Tak uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Z teraca máme nejen schody, ale i celou terasu a řešíme stejnou otázku. Jak je to na dešti, tak je to už hodně zašlé a i přes snahu to vyčistit, to stále nevypadá hezky. Schod na terasu budeme muset opravit, dlaždice na svislé části odpadly. Také ocením tip, co s tím.
Odpovědět
Profilova fotka
@bondyzab na venkovní teraco bych zkusila HG čistič http://www.hgshop.cz/hg-cistic-betono...
Odpovědět
Profilova fotka
@dita_a_ivan díky moc z tip.
Odpovědět
Renovoval už někdo teraco schody?🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Kdyby jste ještě potřebovali tak bych vám mohl pomoct.
Odpovědět
@david_velik zdravím, momentálně řešíme, čím vyplnit dilatační spáry a drobné prasklinky v teracu na vnitřním schodišti? 🙂 Máte, prosím, nějaký tip?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to nejspíš vyplnil obarveným cementem a nebo epoxidovou pryskyřicí. S kapkou lihu, ta jí rozředí. podle velikosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?