Tip na bílé obklady - mat - do koupelny

Sháníme bílé obklady v matu, ne zcela hladké, ani s výraznou strukturou nebo dekorem. Líbily se nám obklady v Siku, ale bohužel nejsou rektifikované. Vypadaly trochu jako povrch křídy, s jemným reliéfem. Potřebujeme to k dřevodekoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste koupelnová studia. Mě našli správný obklad rektifikovaný u Ptáčka, bílý, ale bohužel my chtěli lesklý. Hledali vyloženě přesně to co jsem chtěla+aby to v dostatečném množství skladem. Na webu to opravdu všechno najít nejde a Siko na Zličíně mě zklamalo ukrutně. I když jsem se jasně snažila získat pozornost a rady od jednoho z "pracovníků" vždy mne odbyl a vlastně neporadil... Jinak náš obklad stál kolem 500/M2, rektifikovaný, 30x60 cm.
Odpovědět
@tulda27 A hledali dle Vašeho požadavku znamená, že jste je navštívila a oni se snažili v tu chvíli najít? Nebo jste jim to nějakým způsobem zadala předem?
Odpovědět
Profilova fotka
@jane_n my jsme kupovali dlažbu co měli v akci, tak jsem vzhledem ke krizi v dodávkách z Itálie změnila již vybrané a prostě jsem napsala co chci a pak tam zajela a řešili jsme to na místě. Vzhledem k tomu že jde o bílý obklad jsem ho ani neviděla, měli mít původně jiný, ale než se udělala vizu a než jsme spočítali kolik tohu budu chtít už byl fuč a teď nemůžu už na nic čekat. Ale jsem celkově s přístupem spokojená. Vzali jsme od nich věci asi za 150 tis? Všechno co manžel potřeboval do koupelny+obklady+podlaha do přízemí. Až na drobnosti nám pán vždy udělal dobrou cenu.
Odpovědět
V Hornbachu měli vcelku dobrý výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
tak mají tam i rektifikovaný 🙂 můžete zajet kouknout, je pravda, že u ptáčka vycházel dráže, ověřila jsem cenu na faktruře a je to 560,-/m2. https://www.hornbach.cz/shop/Obklad-b...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Obnovuji dotaz - máte prosím tip na bílý nebo světlý obklad s nějakým velmi jemným dekorem? Hledám něco k dekoru dřeva a černé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?