Způsob obkládání koupelny mě zarazil

Zrovna nám obkládají koupelnu, teď jsem se tam byla podívat a hned od dveří mě zarazil způsob, jakým obkladač obkládá, naproti vchodu je stěna celá obložená obkladem, vlevo není roh vidět, je za přizdívkou a vpravo vidět je, je nad vanou. Pán začal obkládat zleva celýma (60cm) a nad vanou mu v rohu vzniká dořez cca 20cm...fakt je to divný... Proč nezačal odprostřed nebo teda celýma zprava? Jak obkládali koupelnu vám?
Odpovědět
Profilova fotka
@biscocho Náš obkladač měl tendenci na stejný systém a hned jsem ho zarazila a určila jsem si, jak to chci mít já :-) A za tou přizdívkou to nebude vůbec vidět, tam to prostě bude zakryté, tak tam měl pravděpodobně být ten ořez. Určitě se ozvi a případně ho to nech sundat!!!! Budeš se na to dívat každý den ty a tebe to bude štvát. A já jsem povaha, že bych se s tím nikdy nesmířila, takže jsem ho nechala část sundat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@biscocho tak ale toto se přeci musí dohodnout předem ne ? A pokud to je někomu jedno tak obkladač to udělá podle sebe... Jo není nad to mít grafický návrh se spárořezem, pak se předejde problémům.... ;-)
Odpovědět
To je právě rozdíl mezi dobrým a špatným obkladačem. Dobrý při práci přemýšlí a ten druhý ne.
Odpovědět
Je to naše chyba, to je jasný, muž mu prý neřekl, jak to chceme, přitom jsme byli domluvení :( tohle už prý necháme a zbytek muž pohlídá...no to chci vidět :( úplně se děsím, jak mu to bude na zbytku vycházet... ale aspoň máme další zkušenost, vše si děláme sami a když nám něco dělá někdo cizí, tak aby mu člověk stál pořád u zadku...
Odpovědět
@biscocho nechala bych to sundat, opravdu na to budete koukat několik let, možná desítek let a bude Ti to vadit...jinak náš obkladaš dostal obrázek s kótama a i osobně jsem mu před obkládáním řekla, jak si to přestavuji..
Odpovědět
Profilova fotka
No tohle je opravdu na sundání. V pohledovém rohu by měla být vždycky pokud možno celá dlaždice,nebo se dá celá stěna rozměřit tak,aby nebyl na jedné straně třeba malý pásek,což taky nevypadá dobře. Je opravdu nejlepší dát obkladačovi plánek,a trvat na něm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?