Zvládnu obklad koupelny a záchodu sama?

Profilova fotka
Jsem pracovita a řekla bych i zručná :-D Tak si tak říkám, že by jsme to mohli zvládnout. Když muž zvládl sám s rodinou postavit domek, ipu, parapety atd....ted dává rekuperaci sam. No je šikovný. Ale chci to mít pravidělně a nevím zda to zvládne. Ale rozhodně nechci dát za obklad 20.000 kč a za práci také 20.000 kč. Děkuji za rady a případné foto. Koupelnu máme 2*3 m mistnost a záchod 1*2m myslím a do výšky obložek.
Odpovědět
Profilova fotka
@ninjatka zalezi jak moc sikovna jsi :) Ja to delal taky sam a na poprve dobry. Nejprv jsem koukal na spoustu videi na youtube, pak se rozhodl ze pouziju 3d levelling system misto kladivkych krizku a sel jsem do toho. Delal jsem 2 koupelny - jednu normalni dlazbu 30x60 a druhou mramor s kamenickyma rohama. Nezapomen udelat spravne hydroizolaci - cela podlaha a vytahnout na zdi za vanou a ve sprse a na vsech zdech tak 15cm nahoru nad podlahu aby se udelala jakoby vana. A pojud jsou to nejake dlazdice ve vetsim formatu nebo tvrdsi vyrazne doporucuji misto klasicke rezacky si pujcit stolovou pilu. Neskutecne to pomuze.
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans Děkuji, no myslím, že po shlédnutí videi bych to i zvládla. Problém je, že manžel mě k ničemu nechce pustit :-( Nevím proč si někteří chlapi myslí, že jen oni to dokáží. Vždyť je přece spousta chlapu co také vaří a nezatracujeme je :-) Mě to napadlo, pač ušetřené peníze za obkladače mohou jít prostě jinam.
Odpovědět
Profilova fotka
@ninjatka to urcite. Ja na ten mramor mel nabidku na samostatnou praci bez chemie 80t. A v realu mne to stalo jen to pujcrni pily a tyden dovole e
Odpovědět
Profilova fotka
.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky o tom uvažuji. Muž má delší praxi o dlažbu v technické, jinak je stejný amatér jako já. Do koupelny jsem ho nepustila, a dobře jsem udělala- ač nemáme nijak komplikovanou (asi) , toho vymerovani, dořezů, bylo hodně. Bylo vidět, že obkladač ví co dělá, ptal se pořád, jak chci aby navazovalo to ci ono - což by mě ani manžela vůbec nenapadlo nad některými detaily přemýšlet. Ale neviděli jsme žádná videa! ;-) A teď čeká prádelna- tam se to zmršit může, ale aby to z pod mé ruky nebylo moc.. a esli ty obkladacky nebudou moc těžký...a esli mi to z ty zdi nespadne.. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak koupelnu a záchod necháme obložit. Ale technickou uděláme sami, tam stejně nikdo nepoleze ;-) Mamnžel chce aby ta koupelna vypadala a že to uděláme celé komplet od podlahy po vanu, umyvadlo a skřínky :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já bych si na to netroufla. My jsme si to nechali dělat kamenný obklad profesionály z http://dekstone.cz/kamenne-obklady/ ...Ale opravdu hezká práce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?