Cena zdění za m2?

Zdravím jaká je cena za práci m2 při zdění hrubé stavby z vpc? Díky za postřehy
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že cena práce se počítá v m3. Já měl tuším 120 palet - teď nevím kolik to bylo kubíků a nabídku jsem měl podle toho, ale nakonec stavba svépomocí a třetinová cena práce, a poloviční cena materiálu.
Odpovědět
@hbboy hmm tak to jsi mu teda odpověděl, že má nad čím přemýšlet :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Náš zedník chce hodinovku, budeme to ale stavět s ním, takže si to pohlídáme. Snad se s tím nebude moc zdržovat :-D
Odpovědět
U zdění se to blbě počítá. Taky jsem zdil v hodinovce a byl u toho se zedníkama. Omítky a takové, to jde počítat na metry dobře, ale zdění se blbě trefuje. Z VPC maj dva zedníci patro za 5 dní i s nosnejma příčkama. To zas není tolik hodin. Pokud teda nestavíš hrad.
Odpovědět
@petros4 no doufám že tak za 3 týdny max to dáme, bude mít ještě kolegu a pak máme na výpomoc na míchání lepidla apod. ještě jednoho co dělá spíš za jídlo a pivo. No a pak já a muž. Máme podkrovní asi 120m2 zastavěnou plochu, ale máme vysoké ty pozednice, nechtěla jsem moc šikminy. Zdít ty spodní šáry bude pohoda, ale až budeme někde pod věncem, asi to bude horší na fyzičku :-D Kalksandstein nemá na autě tu ruku na sundání z auta, tak musím někoho sehnat s bagrem nebo traktorem.
Odpovědět
Zdravím, my budeme stavět sice z porothermu, ale pro představu. Od zedníka jsme dostali nabídku práce za 150/m2 obvod. zdivo a příčky 11,5 za 83/m2. Nevím, zda to je výhodnější, než si platit zedníka hodinově za 200/hod. Nedokážu odhadnout časovou náročnost.
Odpovědět
Profilova fotka
Já platil 2 zedníky 180 Kč na hodinu, za tyto peníze dnes už ale žádný šikovný zedník nedělá -((( u nás tak 220 kč na hodinu či víc nyní 170 m2 barák částečně podsklepený, v kopci, převýšení 2,2 metrů - dal jsem jim za hrubou stavbu 125 000 Kč kdybych to platil od kubíku, vycházelo to tuším za 240000 Kč měl jsem 6 kamionů cihel, vozili mi to přímo na stavbu a ještěrkou jsme házeli na louku 4,5 kamionu cihlel - 1,5 kamionu miako stropy 3 patra a roletové překlady Komplet cihly heluz family a stropy byli za 740 000 kč - po slevě atd za 360 000 Kč komplet plus 6 x 700 kč za ještěrku
Odpovědět
Profilova fotka
My loni, kdyby se to přepočítalo na m3, měli 2 nabídky obě kolem 1000Kč/m3.
Odpovědět
My to meli nacene na hrubou stavbu jako komplet. Nizky bungalov, po preklady, jen nosne zdi bez pricek, 3 zednici, ytong, 4 dny prace (2 vikendy), cca 170 m2, tusim 45 000 Kc. K tomu manzel, svara, tatka, tchan za stravu a dobry pocit ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?