Kdy kupujete cihly?

Profilova fotka
Ahoj, myslíte si, že se vyplatí již nyní využít zimních slevových akcí u cihel, nebo je to víceméně jedno a řešit raději až dle potřeby? Narazila jsem u Wienebergeru teď na slevu 40 % do konce února, ale říkám si, že je to možná sleva, kterou si vyjednáte běžně? Jak jste to měli? U Heluzu mají zase poukaz na elektroniku v hodnotě 11 000 CZK, slevu nemají :-( , ale snad by také nějakou dali? =-)
Odpovědět
Já už mám objednáno objednal jsem minulý týden :-) v březnu to dovezou a jedém 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevím stavěl jsem před rokem a půl na wienerberger cihly jsem dostal slevu 55 % z katalogových cen, ale nakonec jsem bral heluz family kde byla sleva o trochu nižší. Pokud se nic nezměnilo tak myslím, že 40 ˇ% není žádný zázrak, ale na jaře většinou zdražují tak to bude třeba od března - dubna dražší - základní sleva
Odpovědět
Profilova fotka
Brali jsme loni na jaře porotherm se slevou 50%. Pokud ale začínáte stavět na jaře, tak bych to vzala teď.
Odpovědět
@lisakstavitel Tak už se to pohne. Počasí máš taky objednané? :-)
Odpovědět
@lynxlynxx Sleva 40% na celé palety je opravdu málo. Cihly poptej v DEKu a nech si udělat více nabídek z více poboček a tlač na ně. Tuším, že jsem tak s Heluzem dostal na 46% u celých palet a 25% u zbytku.
Odpovědět
@lynxlynxx poptejte více stavebnin z vašeho okolí, ne jen výrobce. Jak se píše výše, 40% není rozhodně strop. Já bral Porotherm a měl jsem asi 55%. Poptával jsem několik stavebnin a ceny se dost lišily. Také si domluvte, jestli stavebniny odkoupí zpět případný přebytek neponičeného materiálu.
Odpovědět
@pavm Počasí je snad jediné co jsem zatím nepoptával :-D Snad nám letos všem bude počasí nakloněno 8-) K tématu, určitě doporučuji poptat všechny stavebniny v okolí a ptát se i na cenu dopravy ;-)
Odpovědět
Neobjednávali jste někdo stavební materiál přes internet? Např. https://nejlevnejsi-stavba.cz/? Ceny nám tam vycházejí stále nejnižší. Ale samozřejmě bude asi problém vrácení materiálu. Děkuji za jakoukoli zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za odpovědi. Takže hurá do stavebnin! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa10 mrkněte na recenze tohoto obchodu https://obchody.heureka.cz/nejlevnejs...
Odpovědět
Profilova fotka
z naší zkušenosti slevy jsou pořád - stačí si o ně říct :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?