Materiál na stavbu. Ako dlho trvá, kým to nacenia?

Ahojte, za tyzden dva chceme zacat burat dom a potom hned stavat, len este sme si nedavali cenove ponuky do stavebnin. Cakame na murara aby nam vyratal kolko coho bude treba. Viete mi povedat ako dlho trva kym nam to nacenia a potom ak by sme sa u konkretnych stavebnin rozhodli ze budeme brat od nich, ako rychlo nam to vedia dodat? Dakujem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@miriam1234 Ahoj, nám trvalo tak přes týden, než se nám sešly nabídky od firem, pak jsme je porovnávali a cca za 14 dní jsme se domluvili s konkrétními stavebninami. Museli jsme zaplatit cenu za materiál a teď v březnu jsme ho již mohli navozit, objednávku jsme udělali do konce února.
Odpovědět
Profilova fotka
@miriam1234 myslím, že nabídku bys mohla mít rychle, vzhledem k tomu že je všeobecný stavební útlum a stavebniny jsou rádi za každou zakázku. Otázka bude, jak rychle budou schopni dodat...tam bych to klidne videla i mesic.
Odpovědět
Profilova fotka
@miriam1234 a vzhledem k tomu, jaké mám zkušenosti se stavebninami na Slovensku, tak si myslím, že měsíc není žádná doba:-( bohužel... flexibilita a rychlost je něco, s čím jsem se tam nesetkala...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?