Místnost pod schody - jak nejlepé využít?

Ahoj všem, mám dotaz, pokud jste nekdo resil podobnou vec. Jak nejlepe udelat mistnost pod schody tak, aby se vyuzilo co nejvice prostoru a nebylo to zbytecne nevyuzite? Dekuji :-)
Odpovědět
@kacule26x Máte docela hodně prostoru, takže obezdít a dovnitř dát regály. Místo, které má moc malou světlou výšku (nevlezli byste tam ani v čupu), bych klidně zaslepila. My to máme do "elka" takto: http://www.modrastrecha.cz/blog/solei... - místo pod vyšším ramenem schodiště http://www.modrastrecha.cz/blog/solei... - nejnižší část pod mezipodestou (teď už je tam daleko větší bord...) http://www.modrastrecha.cz/blog/solei... - prostor pod nižším ramenem schodiště je zaslepený (tady ještě bez příslušné příčky)
Odpovědět
@kacule26x Mohla byste dát fotku kam ty schody nahoře pokračují? Respektive co bude pod nimi. Jinak bych pořídil vestavěné skříně na míru třeba se zásuvkami, záleží co tam chcete dát , můžou se udělat i skříně na pověšení. Osobně bych to postavil až po ten konec schodiště nahoře.
Odpovědět
@uboot takhle je foto jeste z vrchu, kdyz byl jeste salunk.. No, mysleli jsme, ze tam dame bojler a el.kotel, jenze to nakonec nepujde. To by se ten vyklenek musel nahore zadelat “stropem” a to by asi nevypadalo vubec pekne..
Odpovědět
@kacule26x No tak to by opravdu nevypadalo moc pěkně. V tom případě bych volil ty úložné prostory, pokud jich tedy už nemáte dost nebo moc.
Odpovědět
@uboot uvidime, jak to nakonec vymyslime 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
To máte schody jako my, takhle točíte. My máme schody podezdene, takže zepředu u vysokého ramene je vchod a to podezdeni tvori pak zvenku Ucko, do kterého jsme dali vazu. Pod schody máme spiz. :)
Odpovědět
@xsona nad tim ted take premyslime. Mate fotku??🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?