Okenní otvor z Ytongu

Profilova fotka
Koukal jsem na jednu stavbu v okolí a narazil jsem na takhle "rovný" okenní otvor. Je to normální? :-)
Odpovědět
Diletanti, ale asi budou spokojeni, práce byla levná a to je to, s čím se budou chlubit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luckavra A není pak zbytečně pracné usazení oken?
Odpovědět
@tygr80 myšleno v nadsázce. Proste špatně udělané.
Odpovědět
Dyť je to ytong. Vezmou ulamovací nožík a zarovnají to. <\ironie>
Odpovědět
Tak s ostěním jsem se taky moc nepáral a pak to srovnal škrabákem, ale tady bude problém až to srovnaj se spodkem, jestli bude dostatečně uloženej překlad.
Odpovědět
Profilova fotka
ne, není to normální. vlastně si budeme muset zvyknout, že takto odvedená práce normální je... hlavně je krásná ta křížová spára vlevo i vpravo dole...
Odpovědět
Profilova fotka
@2masoni proč bychom si měli zvykat?
Odpovědět
@2masoni To ale není proti ničemu, okno by mohlo byt o radu vyšší, mysleno o tuto. Nedávno jsem tu viděla meziokenni pilire sire na jednu cihlu, zdene cela, dvě pulky, cela, to me taky dostalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzana_ka já nevím, jak to napsat... stále častěji se setkávám s podobnými výtvory. kvalita se jaksi vytrácí. ono stačí sledovat zdejší příspěvky...
Odpovědět
Profilova fotka
@2masoni řemeslníci se budou k nám a našemu majetku chovat tak jak my jim dovolíme. Pokud jim budeme ochotni tolerovat takovou práci, tak proč by se snažili že?
Odpovědět
@zuzana_ka je to o tom, co jsme ochotni zaplatit. A kdyz moc nejsme, tak se nedi te ze vam zdi ukrajinsky ucitel ze zakladky.
Odpovědět
Profilova fotka
@lysakpav a máš jistotu že když zaplatit hodně peněz, že práce bude precizní?
Odpovědět
Článek se načítá
@luckavra @tygr80 vy tomu nerozumíte a nevyznáte se v moderně pojaté archetoktinické abstrakci, tam bude určitě něco jako čínské slunce či znak renoltu, či jak to nazvat ;-)
Odpovědět
Jaký je problém skrabakem srovnat? My si takhle srovnaly všechny okna. Seskrabat a naplnit polystyren. A máme okna jak malovaný. Nou problemo :-D
Odpovědět
@zuzana_ka Tu jistotu nemá člověk nikde. Podobnou debatu lze vést na všech úrovních. Máte jistotu, že např iphone, který je 3x dražší než normální telefon mi vydrží 6x tak dlouho? To samé s autem a čímkoliv jiným. Ten stesk je stejný všude, naštěstí jsou obory, kde je třeeba jistá kvalifikace. Aby dělala zdravotní sestru uklízečka WC z Moldávie možné není. Opačně to ale jde (sestra z Moldávie uklízečku v ČR)
Odpovědět
Profilova fotka
@lysakpav tak to určitě :-) ale zase si člověk řekne že za ty prachy.... Našeho zednika jsme též museli zdrbat za práci, ale chtěl polovičku peněz než kdejaci jiní zedníci, proto nás to nese*e...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?