Porfix - aktuální situace s dodávkami materiálu

Máte někdo aktuálně objednané zdivo od Porfixu, nebo vám ho teď dodali? Jaký je teď stav, termíny dodávek, kvalita? Mám objednáno na červenec a nevím, co čekat. Je těžké takto něco plánovat. Předem děkuji za sdílení zkušenosti.
Odpovědět
Vedle staví barák, začal Porothermem, pokračuje Porfixem, takže Porfix asi je.
Odpovědět
Je potřeba je telefonicky urgovat. Pokud se neozvete, budou Vás odsouvat. Taková je má zkušenost. Hlavně ať Vám dodají v 1.kamionu část obvodového a nosné, ať můžete začít.
Odpovědět
@jirs a urgoval jste stavebniny nebo jste dostal kontakt přímo na někoho v Porfixu, nebo oblastního obchodního zástupce Porfixu?
Odpovědět
Porfix má zastavene objednávky,vlastní zkušenost. Pokud někde nemají skladem stavebniny nebo není objednáno z dřívějška, smůla.
Odpovědět
@marekned Byl jsem v kontaktu přímo s vedoucím prodeje Porfix pro Moravu. Stavebniny Vám v podstatě jen tlumočí, co jim poví v Porfixu, ale pokud mají Vaše stavebniny schopného obchoďáka, tak to můžete zkusit hnát i přes něj. Já jsem svůj tlak na termín přenesl na svého obchoďáka také a myslím, že i on to urgoval v Porfix. Hlavní zásluhu ale mám určitě sám díky telefonátům přímo do Porfix.
Odpovědět
@jirs Když se člověk nepochválí sám, nikdo jiný to za něj neudělá - ale přesto... 😄
Odpovědět
@horst_fuchs Skvělý příspěvek k tématu 🤔 Prostě to tak bylo, vytelefonoval jsem si to sám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?