S jakým předstihem a slevou jste koupili cihly Heluz?

Ahoj stavitelé, chtěla jsem se zeptat, s jakým předstihem jste kupovali cihly Heluz a na jakou slevu jste se dostali. Chceme stavět z Heluz Family 44 a současná sleva je 38%. Dá se počkat i na větší? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@pitrisek26 my měli také Heluz 44 a dostali jsme se na slevu 51%, lezlo to po procentu, ale vždy jsme nabídku přeposlali dál a vrátila se levnější a takhle pořád dokola, bylo to v srpnu 2012
Odpovědět
Profilova fotka
@pitrisek26 my jsme si počkali na zimní akci od Heluzu - sleva byla 46 %, doručili nám to koncem listopadu, stavět se začne na jaře 2013 , mezitím máme cihly uskladněné v pronajaté hale ;-)
Odpovědět
@sanynka3 a posílali jste to různým stavebninám nebo přímo do Heluzu? Se střechou se mi daří zázraky, poslala jsem to x stavebninám a ty se předhánějí. Když napíšu že jsem vybrala levnější, okamžitě dají další slevu, nechápu kam až ty stavebniny můžou jít, protože už jsem na slevě 48% na Tondachu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pitrisek26 no v okolí asi 5 stavebninám a pořád dokola ;-) když se člověk nevzdá, tak ušetří ;-)
Odpovědět
@sanynka3 mi to přijde takové nefér, ale fakt se asi jinak nedá, každá tisícovka dobrá a fakt ten rozdíl pak jde poznat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pitrisek26 mě příjde nefér, že dají na začátku slevu na oko a pak jsou schopni ještě o tolik zlevnit, jako u nás teď třeba na oknech - sle va 150 tisíc - no kdybych to zaplatila beze slevy apak to zjistila, tak nevím, co bych jim provedla :-N ... jim to musí přijít nefér, že nás tak zkouší! ;-)
Odpovědět
@sanynka3 normálně jsem odmítla jedny stavebniny, že mají nejdrašší nabídku, dávali slevu 40% a teď mi poslal novou na 50% a ještě se starým DPH, že bude na faktuře loňské datum. No nechápu nic :-D
Odpovědět
@sanynka3 no já projet na něčem 150 tis tak už jsem v bohnicích :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sanynka3 @pitrisek26 to by mě tedy zajímalo, jak to děláte. Já loni poslala poptávku po cihlách jen abych věděla, jak se ty nabídky liší, protože jsme zvládli jen základovou desku. Nikomu jsem tedy už nepsala a nevyjednávala, ale taky žádná odezva z jejich strany, jestli je tedy vezmeme od nich nebo ne. Totéž s okny. Snad jen z Vekry mě uháněli, jestli jsem si je vybrala. Teď akorát znovu začnu posílat poptávku po cihlách a budu to tedy dělat vaším stylem a stejně si myslím, že se na mě každej vyflákne. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keila co se týče cihel, tak oni se taky nijak extra už neozývali, ale musíš je popíchnout ;-) A co se týče oknařů - tak ti jsou teprve jako neodbytnej hmyz :-D @pitrisek26 tak pokud nabídli 50% a loňské DPH - tak bych neváhala a vzala to!!!!
Odpovědět
@keila tak to mě uháněli i o vánocích jak jsem se rozhodla, docela se vyjednávat dá, hlavně mailem, to tě nikdo nevidí a je ti to šumák a já je ještě natahuju, že někdo mi to zlevnil víc :-)
Odpovědět
@sanynka3 no asi to i vezmeme, to už je fakt dobrá sleva :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Můžu se zeptat....takže po mejlu zadáte poptávku do více firem a pak jen čekáte a začnete smlouvat? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?