Škvára ve zdi, co s tím?

Zdravím, rekonstruujeme barák a narazili jsme v jedné místnosti na stěnu tvořenou nejspíš ze škváry,přítel říká že je to škvára. Stěna je 2,5x 3 m a 45cm tlustá, je obvodova, nejspíš je celá ze škváry protože jsme se provrtali až ven. Je to vůbec možné? A myslíte že je dobrý nápad metr po metru vybouravat a udělat normální zeď z cihel? Nebo stačí přizdít před? Mockrát děkuji za rady, jsme z toho hotový, pořádá na nás vykukuji takovéhle nepříjemnosti 😞
Odpovědět
My jsme měli škváru jen na několika kouscích (mám to v albu), ale dozdívali jsme. Celou stěnu si nedovedu moc přestavit.
Odpovědět
Dost pochybuju že by někdo postavil 45cm silnou zeď jen ze škváry... Buď to budou tvárnice a nebo škvárobeton. Ani jedno ničemu nevadí a klidně to tak může zůstat. Že bude zrovna ve vašem domu radioaktivní škvára je dost nepravděpodobné a klidně si to můžete nechat změřit, případně si koupit geigerův počítač a měřit kdykoli. http://www.ebay.com/itm/Smart-Geiger-... Dejte sem fotku stěny a bude hned jasno. Jinak samozřejmě je možné stěnu postupně odbourávat a nahradit něčím jiným.
Odpovědět
Pridávám foto stěny, opravdu tam nějaké cihly jsou, omlouvám se za kvalitu
Odpovědět
@v1cky pod jsou taky cihly asi 2 řady, ale pak už jen to z boku a nahoře viz foto
Odpovědět
?
Odpovědět
@v1cky označila jsi sama sebe a ne @requied
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?