Systém Velox. Máte zkušenost?

Ahoj, prosim prosim, jestli mate nekdo nejake info nebo primo zkusenosti se systemem velox, pisnete sem! Dost resime z ceho, s kym a tak, vsak asi vite. A narazila jsem na toto, zatim se mi to libi,ale moc o tom nevime :)
Odpovědět
my stavíme z durisolu - je to to samé ;-) postaveno zachvilku, malé tepelné ztráty. Máme to od firmy Futur Pardubice - projekt Michaela (ve vyhledávači seznamu lehce najdeš tuto firmu), zkušenosti jedině dobré. Jedná se o drť smíchanou s .... a teď si nejsem jistá, asi beton?? To jsou ty desky. Součást vnějších desek je polystyren - my máme 12cm tloušťku polyše. postaví se dvě řady a ty se vylejou betonem. Máš to již zateplené. Zatím máme hrubou, ale byla jsem v hotovém domku, v létě krásný příjemný chládek, v zimě teploučko.
Odpovědět
moc dekuju za tip!rychle jsem stranku omrkla, vypada to dobre. hlavne jsem rada za ty pozitivni reference, to je dneska tezko najit, urcite firmu zkontaktujem. prosimte nevis nahodou,jak to maji s dopravou?jsou z pardubic a my v ostrave, tak aby to nebyl problem. A jeste by mne zajimala ta doba stavby, my budem mit zajem jen o hrubou, tak to vlastne vis docela presne,ze?Mate to teda na klic, ze?jinak drzim palce,at je spokojenost az dokonce :)
Odpovědět
Hojky, záleží o jaký domek jde, když je to klasický jednoduchý bungalov, je možno ho na připravenou základovku postavit za 7-10dnů. U dvoupatráku to bývá do tří týdnů - čili 15 prac. dnů. Samozřejmě, jestli si vymyslíte osmihranovou jídelnu, víceúrovňové stropy atd tak to je pár dnů navrch. Ale rychlovka to fakt je. Jeden den jsme měli založenou první řadu, třetí den jsem viděla okna, dveře x-) Na webu by měli mít cenu stavebnic, cena je bez DPH a musíš si k tomu připočítat cenu betonu, kterou si platíte zvlášť, ta není v ceně, ale na tohle je nejlepší se domluvit přímo se zástupcem firmy. Kdyby si chtěla, mám číslo na konkrétní osobu, s kterou jsme vše vyjednali, ale to už spíše od IP ;-) já vždycky říkám, že za optání člověk nic nedá a oni Vám určitě poskytnou info které bude potřeba. A s dopravou? Staví po celé ČR, žádný problém ;-) Na klíč to nemáme, máme od nich jen hrubou - základovka na durisol byla připravená. Jo a ještě dvě připomínky. Střechař na to nikdy nestavěl a úplně v pohodě nám teď vyšvihl střechu, takže žádná věda. A u téhle stavby je důležité mít vše dobře promyšlené, jak to zaleješ betonem, špatně se to bourá samozřejmě. Taky přeju hodně štěstí, já včera viděla nové klempířské práce na naší střeše a zase sem usínala šťastná jako blecha x-) :-D
Odpovědět
Tak uz mi dnes volali z firmy, vse jsme si rekli a ted nam nahodi cenu. Mame totiz svou studii, tak to zkusi odhadnout.Jsem zvedava. No vam drzim palce a uprimne tise zavidim,jak uz jste daleko a hlavne spokojeni. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?