Uložení překladů Heluz

Profilova fotka
Zdravím, chtěl bych se zeptat zkušenějších ohledně uložení překladů. Dům nám staví firma, já jsem kancelářskej, takže stavebnictvím nepolíben. Každopádně dost věcí hledám aspoň na netu. Nezdá se mi uložení překladů - nemělo by být do malty? Díky za váš čas.
Odpovědět
Mělo by být na cm malty, nejlépe té zakládací termomalty. Já teda bych je nakopal do pr... za to ostění u zadních dveří, kde nepoužili systémové cihly, ale nacpali tam, co měli po ruce
Odpovědět
Profilova fotka
Jo to jsem jim uz vytykal, ze to jsou vocasove no .... jinak tim, ze to je na tom lepidle, vadi to necemu? To osteni si musej dat dokupy a snad tam pak nebude profukovat no... Aspon ze pouzivaj origo lepidlo
Odpovědět
Profilova fotka
Heluz
Odpovědět
tak to bývá součást dodávky cihel, tak ještě aby ho nepoužívali
Odpovědět
Je to blbě, cihla pod překladem pak může prasknout kvůli bodovému zatížení. Malta tam má být kvůli roznesení váhy překladu do plochy cihly. Nespadne to, ale nechal bych je to udělat pořádně - tedy překlady sundat, podmaltovat a vrátit zpátky.
Odpovědět
Profilova fotka
Diky chlapi 🙂 napsal jsem vedoucimu vystavby, jestli to vubec videl a uvidime co napise.
Odpovědět
Profilova fotka
Chapete to nekdo? Odepsal mi dnes vedouci stavby, ze k podmaltovani prekladu doslo az dnes.... to nechapu...ja myslel, ze malta se tam dava jako prvni a az pak preklady...ne ze se daj preklady na lepidlo a pak nejak zahadne se tam da malta? Co si o tom myslet? "Co týče překladů. Překlady byly dost pracně uloženy a srovnány na zeď, diky počasí, ktere nám nyní moc nepřeje. A až dnes došlo k podmaltovaní"
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?