Věnec v překladech

Zdravím, chtěl bych se prosím optat na můj věnec. Stavím bungalov, jsem ve fázi 10 řad (cihla porotherm 44), na kterou přijde překlad pro okna + věnec. Nemůžu tady najít žádný fotky, nebo zkušenosti, kdy mám věnec spolu s překladama v 11 řadě. Nemáte s tím někdo zkušenosti, nebo fotky, kdy bude střecha položena přímo na překlad okna, který má 250 cm. Překlad na okna mám dát ze strany ( zlevé i pravé) a v tom vést armaturu věnce + polystyren? Bude to stačit, moc si to nedovedu představit, ani jsem to moc nikde neviděl, tak jestli někdo nemá zkušenosti. Tzv. věněc je součástí překladu?
Odpovědět
Zdravím, mám překlady součástí věnce, před lety to vypadalo takto:
Odpovědět
@zaplik1 mám střechu bez přesahu krovu a o dalších 6 šar a 2. věnec výše.
Odpovědět
Já bych chtěl vidět bungalov, jak to bude vypadat :-). Ale děkuji moc. Mě hrozně zajímá jak izolace vevnitr, nebo jak vychází výška a hlavně jak to vypadá, protože jsem projížděl vesnice a nikdo to tady v okolí tak nemá l. A já řeším jestli tam dát řadu k překladum a na to venec, nebo ne.
Odpovědět
@zaplik1 Ahoj, nevím jestli ti to pomůže, ale posílám něco od nás. Na první fotce je detail uchycení plus to je na místech svařováváno, druhá fotka je jeden úsek domu ( máme pultovou střechu a v některých místech bude nepatrná šik-mina v místnostech ), třetí foto je jak to vypadá vevnitř rohového okna mezi ocelí, čtvrtá fotka je rozdíl mezi levou a pravou stranou, před a po, na obě strany půjde ještě 5 cihel. Snad jsem ti aspoň trošku pomohla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?