Ytong z Polska, máte zkušenost?

Profilova fotka
Včeobecně je známo že v Polsku je vše oproti nám lepnější. Sestra si jeli do Ikea pro sedačku protože i s dopravou vyšla o 10tis. levněji. Nám se nabízí možnost Ytong zastřešení Xellou ale z Polska, cena je cca o 50% nižší než v CR? Máte někdo zkušenost?
Odpovědět
@lajlinka78 Kupovali jste takto ten Ytong? My si ted necháváme udělat cenovou nabídku z Polska tak jsem zvědavá na cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@j.b. nekupovali dostali jsem super nabídku v ČR
Odpovědět
@lajlinka78 a mohu se zeptat jaky ytong jste měli a na tu cenu?
Odpovědět
Profilova fotka
::)
Odpovědět
Profilova fotka
@j.b. Ytong theta.........138,39 Kč/ks příčkovky 15cm....57,- Kč/ks ..překlady nosné a nenosné různé
Odpovědět
Ahoj, dostal jsem také brouka do hlavy s nápadem nakoupit levně Ytong v Polsku, můžu poprosit o nějaké Polské maily k poslání cenových návrhů ?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Taky by mě zajímala jaká je cena v polsku, ale hlavně kvalita... cena 138,39 kč je za Ytong Theta docela mimo když vemu v potaz, že se dá sehnat do 90 kč. Mohu se zeptat jak jste jinak s Ytongem spokojeni ?
Odpovědět
máte někdo zkušenost z polským ytongem energo ? děkuji
Odpovědět
A nemají Poláci možnost i levnýho Hebelu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj te, rád bych viděl polský Ytong, Hodláme stavět dům a brouzdám po různých diskuzích a fórech abych neumřel blbej. Problém je, že všichni mají zafixovaný označení pro pórobeton jako Ytong, pak koupí nějaký kšunt např. z Polska a ve finále nemají k tomu žádné relevantní podklady a svedou to na Ytong, pak se ani nedivím těm chudákům v Ytongu, že nestačí reagovat. Po 3 měsících neustálého brouzdání mě fascinují příspěvky jak co nejlevněji postavit dům, tzn odrbat ihned ze začátku a pak se nestačím divit a okamžitě to svádět na materiál přitom já nic, já všechno dělal dobře. Dle mého laického názoru nosnou konstrukci domu si vybírám na 100let ( v mém případě už jen na 40) a né na 5,10,20 jako jiné materiály, které mohu kdykoliv vyměnit, co tedy mohu čekat od špatné volby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?