Odpověď na příspěvek od roman_:
@kamilpo Ale tak to už je blbosť každého staviteľ… @roman_ tak bud blbost nebo prostě nedostatek financí. ale každý jak je mu libo a dle možností. každý máme svůj názor.Odpověď na příspěvek od pyramis:
@richardd2 A to se týká rodinných domů o kterých… @pyramis týká se to všech domů se zateplením.Odpověď na příspěvek od richardd2:
@pyramis týká se to všech domů se zateplením. @richardd2 Aha, já to právě vždy viděl jen na fotce paneláků. U kolika RD si to vlastně tedy viděl?Odpověď na příspěvek od richardd2:
@pyramis týká se to všech domů se zateplením. @richardd2 Na bungalovoch som to nikdy nevidel, ani na fotkách. Áno, nie je to vylúčené, ale vtáky vyhľadávajú vysoké budovy.Odpověď na příspěvek od richardd2:
@pyramis týká se to všech domů se zateplením. @richardd2 @pyramis @roman_ na druhou stranu, ať jsme fér a nestraní, tak "vyklovanou fasádu" jen u nás na vesnici (cca 200 domů) jsem viděl toto poškození na 4 (z toho na 2 opakovaně), všechno jednopodlažní RD, z toho 2x bungalov. Stát se to tedy může, ale pravděpodobnost je velmi malá.Odpověď na příspěvek od doog:
@richardd2 @pyramis @roman_ na druhou stranu, ať … @doog taky si myslím že se to stát může, když lidé vyroubají přirozené prostředí a začnou si tam stavět tak je asi ptáčkům jedno 🙂Odpověď na příspěvek od bojkova:
@doog taky si myslím že se to stát může, když lid… @bojkova já to taky furt říkám že dům má sloužit mně a né já jemu. A stejně tak je tomu taky u auta například. Proto se při stavbě vlastního baráku ta investice vyplatí, když vím že se mi to vrátí. @doog Pravděpodobnost je malá, ale prostě je. A víte jak funguje zákon schválnosti 😄